זיהוי שיר

mc bige

New member
../images/Emo53.gifזיהוי שיר

טוב אני צריך עזרה בשמות של שירים מאוד מאוד מוכרים שפשוט שחכתי איך קוראים להם.. הראשון זה באסטה ריימס יש לו שיר שהוא צועק הרבה fire וזה לא השיר gimme some more... והשני זה של נוטוריוס ביג יש לו שיר שכזה בפזמון שרות בחורות "נוטריוס , נוטריוס......" תיהיו נחמדים ותגידו לי איך קוראים לשירים

על הבוקר? ../images/Emo42.gif

טוב הראשון... אולי fire it up? למרות שאם זה היה זה בטח היית נזכר לבד... ואני לא סומכת על המוח שלי במצב צבירה שהוא נמצא בו כרגע. והשני ממש מטריד אותי כי זה עומד לי על קצה הלשון ואני לא מצליחה להיזכר!!!! איזה מציק זה!!!!!

Rapid נאור

New member
אז ככה:

הראשון זה בהחלט Fire It Up עם הסימפול מהתוכנית השולטת נייט ריידר :) השני זה כמובן Hypnotize השיר הקבוע בכל מסיבת היפ הופ.

איך

המוח שלך עדיין עובד תגיד לי? "תטעם, תטעם את זה, נכון שזה מקולקל?" "תריח את זה רגע, זה ממש מסריח"

volatile

New member
אתה טועה נאור

השיר שהיא מדבר עליו נשמע יותר כמו Notorious B.I.G. Feat. Lil' Kim And Puff Daddy, שים לב לפזמון שלו... פלג.

mc bige

New member
חחח תודה על העזרה

אבל בקטע של ביגי עדיין לא עזרתם לי זה לא היפנוטייז בפזמון שרים נוטרויוס, נוטרויוס... זה שיר ממש ממש מוכר..... אבל ברח לי איך קוראים לזה :)

omritoto

New member
לשיר הראשון קוראים "נוטוריוס"

השיר השני הוא כנראה של MOP, אבל לא זוכר איזה שיר...

mc bige

New member
לא לא

הראשון של של באסטה ריימס "fire it up" והשני זה של נוטריוס ביג- n.o.t.o.r.i.o.u.s תודה לכל העוזרים נפגש בזיהוי הבא

למעלה