ודחוף...

../images/Emo53.gif ודחוף...

בס"ד שלום חברים... אני מדריך בקיטנה ומחר יש בתוכנית יום שוקולד... באתי אל המומחים כדי לבקש נואשות: עזרו לי!!!! אני חייב רעיונות ליום שוקולד הזה.... תקחו בחשבון שאני צריך פעילות עם שוקולד ל 3 שעות... אודה לכם אם תציעו רעיונות לפעילויות שוקולד עם חניכים בכיתה ד'-ה'. ותתחשבו שהפעילות בשטח אז אין תנורים וכאלו.... תודה מראש, הנואש,

*-*SUNSHINE*-*

New member
מממ....

ממממ הם יכולים לקחת שוקולד להמיס אותו(נניח מלא שוקולד פרה) ולשפוך את זה לתוך תבניות קטנות כאלה ולכתוב משהו שהם רוצים כשהשוקולד מעט מתקרר או אשפשר לנסות נניח זו קייטנה שקוראים לה "בלה בלה בלה"לכתוב עם שוקולד בלה בלה בלה משוקולד או נניח לעשות חפש את המטמון עם כל מיני רמזים שקשורים לשוקולד כמו נניח:"אני גדולה,חומה ורבים אוהבים אותי זה הרבה זמן..." וכל מיני כאלה... אם יעלו לי עוד רעיונות אני אגיד

../images/Emo104.gif משחק של שעות-

משחק השוקולד עם הקוביה! נראה לי שמה ששני כתבה זה כדורי שוקולד שזה גם רעיון...

Snooopy Girl

New member
אממ..../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

מרוץ השוקולד? לשים שורה של שוקולד במרחק של נגיד 50 מטר מקו ההתחלה שאתה תקבע איפה הוא, ועוד שורה של שוקולד באותו המרחק, והילדים יצטרכו בזוגות לרוץ, לקחת את השוקולד ולחזור לקו ההתחלה

יש לי רעיון

תיקח סוגים שונים של שוקולד, תסגור לכל הילדים את העינים ואז הם יצטרכו לנחש איזה סוג שוקולד זה

meital G

New member
חבל שלא באת אלינו קודם.....

התראה של יום? בושה
* קודם כל אני מקווה שאמרת לכל אחד להביא חטיף שוקולד אחר כדי שתהיה לכם מין סעודת שוקולד חגיגית ומטורפת:) * אתה יכול לשחק את כל משחקי הילדות כמו כדור אש, חבילה עוברת, שהפרס יהיה שוקולד. השאלות\המשימות יהיו קשורות לשוקולד. * תגיד להם לספר על השוקולדים שהם הכי אהבו בעבר. ואז תכתבו עצומה לחזרתם, לחברת השוקולד שיצרה אותם:) * תקחו קוביה. ואז למי שיצא מספר יותר גדול, הוא יזכה לאכול? * אממ. תביא בגדים גדולים ומוזרים. תערכו תחרות. שצריך ללבוש אותם ואז לאכול בסכין ומזלג עם עיניים קשורות, את השוקולד. * אתה יכול להביא מתכון למשו פשוט כמו כדורי שוקולד ואז שתכינו אותם. *אתה יכול להיכנס למאמרים, לפינת "איזה מין שוקולד", ולהקריא להם אחד מסיפוריו של ארליך
או לשחק איתם במשחק הסיפורים. שכל אחד בתורו ממשיך לספר. ושזה יהיה קשור לשוקולד.. תספר לנו אחר כך איך היה. בהצלחה

Ez sLeeP

New member
*צנזורה*

אני חושב שסיפוריו של ארליך לא מתאימים לכל גיל.. אהממ!..

למעלה