התייעצות

פרח75

New member
../images/Emo53.gif התייעצות

בנות יקרות, יש לי התלבטות מאד קשה ואני רוצה לשתף אתכן ואולי תוכלו לעזור. כפי שאתן יודעות מהימים האחרונים אני סובלת לעיתים מחרדות ממש קשות שנמשכות ימים שלמים ומשפיעות לי מאד על התפקוד ותחושת הרווחה. לצערי אין לי אפשרות לפנות לטיפול פרטי ואני נאלצת לפנות לטיפול דרך קופ"ח שזה טיפול לא ממש אפקטיבי. גיליתי שיש בבי"ח רמב"ם מרפאת חרדה מצוינת שמאפשרת טיפול בחינם (בהפניית רופא) שהוא טיפול כולל בחרדות. הבעיה שלי היא שמישהי שעובדת במשרד שלי עובדת גם שם בחצי משרה ונמצאת שם הרבה. איך לעזאזאל אני יכולה לפנות לשם ולהסתכן שכולם בעבודה ידעו? זה כל כך מביך... מה עושים?

קינגית7

New member
זאת בעיה, אבל מהי הבעיה הדחופה יותר

הייתי מבררת קודם אם יש בעיר אחרת מרפאה כזו ואז אולי שווה להשקיע ולנסוע רחוק ולא לפגוש אנשים שמכירים. כאשר פתרונות פרקטיים כאלה לא עוזרים, אז מה שנשאר זה לברר עם עצמך האם קשה יותר שידעו או קשה יותר לסבול. אין ספק שאת רוצה והנפש שלך מבקשת עזרה וטיפול. לא הייתי מוותרת על טיפול לעצמי בגלל שאנשים יגלו ושזה מביך. ראשית, אם היא עובדת במרפאה, אני מניחה שכללי סודיות חלים עליה ואת יכולה לברר את זה טלפונית מול המרפאה. שנית, אנשים שיודעים דברים "מביכים" על אחרים, לא עושים עם זה שום דבר, אלא אם הם רוצים להרע לך ולפגוע בך, אבל אנשים כאלה ממילא לא שווים התייחסות ואין להם שום רלבנטיות. שלישית, את לא היחידה בישראל, שהיא מדינה קטנה להפליא כשמדובר בסודות, שזקוקה לטיפול. זה לא סוד נוראי, לא הרגת אף אחד, את בסך הכל אשה שרוצה לחיות טוב יותר ומגיע לך לחיות טוב יותר. לצערי, המחלה של אמי ומותה הנורא הכניסו פרופורציות לחיים שלי יותר מכל דבר אחר. כך אני חיה, כך אני פועלת. אני מקווה שתוכלי גם את להקטין את המשמעות של ידיעה של אנשים עליך משהו שהוא לא רע ותשתטפלי בעצמך. בהצלחה

פרח75

New member
בדקתי כבר אופציות אחרות

יש באיכילוב מרפאה דומה אבל זה גם נסיעות וגם עולה כסף לאנשים שהם לא תושבי ת"א ויותר גרוע מזה, אין לי אפשרות לבוא לשם תמיד כי אני עובדת וזה בשעות הבוקר מה שאומר לקחת יום חופש מהעבודה (כל שבוע). כל אפשרות אחרת באיזור שלי היא בתשלום או דרך קופ"ח ושם לא מצאתי את עצמי כבר שנה וחצי. האופציה האחרונה זה רמב"ם.

לונה..

New member
תחשבי רגע

מוצע לך טיפול, בחינם, ממרפאה מצוינת שמציעה לך בדיוק את סוג הטיפול שדרוש לך. מה שעומד בינך לבין המקום הזה הוא מישהי שעובדת אצלך במשרד. מה שיקרה בסוף, זה שהיא תמשיך לעבוד ולהתקדם בחיים שלה כרגיל, ואת תשארי בלי הטיפול לו את זקוקה. אני מבינה את הפחד מחשיפה, אבל למרות הכל אני חושבת שזה שווה את זה. דבר שני, אין כזה דבר שנקרא חיסיון או משהו בסגנון? במקרה הכי גרוע אולי תנסי לדבר איתה, להסביר לה שאת לא מתביישת במה שאת עושה, אבל מצד שני לא נעים לך שזה יגיע למשרד ויתחילו שמועות וריכולים... מן הסתם, שיחה בוגרת בין שתי נשים בוגרות... בכל מקרה אני מאחלת לך הצלחה. לא הייתי מוותרת על הצעה שכזאת. שבוע טוב

למעלה