התהפוך שחלה חברבורותיה..?

ליסה3

New member
../images/Emo53.gifהתהפוך שחלה חברבורותיה..?

יתכן מצב, שאחרי שנה של ביוץ כל 17 יום ומחזור סדיר של 31-32 יום , פפפתתאאוום, יהיו לי שחלות פוליציסטיות? כי פתאום, החודש יש כמה זקיקים קטנים בכל צד ואני כבר ביום ה 17 !!! האם פיספסנו החודש הזרעה..?? ומה קורה..?? אני לוקחת רק פרוגינובה לרירית , אז איך..? ובכלל, תיכננו לעבור למכון פוריות חודש הבא, אז האם יש טעם? או לסדר "ת'בלאגן" אצל הרופא שלי ולעבור למכון שהכל מתוזמן כמו פעם..?? HELPPP

בבוצי

New member
שאלה ותגובה

קודם כול ,סליחה שאני ככה סתם מתפרצת אבל כבר זמן מה רציתי לשאול מה זה שחלות פוליציסטיות? דבר נוסף לא כתבת אם את מקבלת איזשהו טיפול או שאתם מנסים לחפש את הביוץ טבעי? לי קרה כמה פעמים שהביוץ לא הגיע ולא נוצר זקיק (למרות שהכול תקין אצלי) הרופא שלי רצה להביא לי כדורים שהמחזור יגיע ואז רגע לפני ההחלטה בבדיקות חוזרות, פתאם העסק התחיל לזוז. כך שאל תתיאשי לפעמים המערכת יותר איטית , בסוף יגיע לו זקיק יפה ואיתו ההריון המיוחל. כמו כן בטיפול הנוכחי שאני עוברת ,רק אחרי שבוע וחצי של זריקות הזקיקים שלי הראו נכונות לצאת ולהתפתח, וזה גם אחרי שהעלו לי את מינון הזריקות, דבר שלא קרה לפניבטיפולים הקודמים , כך שכל חודש לגופו, ומאחלת לך בשורות טובות בהקדם.

ליסה3

New member
אז כמה תשובות:

שחלות פולי...זה כשהשחלות לא מבשילות זקיק מוביל אחד (נדמה לי..?) אני לא יודעת מאיזו סיבה של איזה הורמון...אף פעם לא הייתי בקטגוריה הזו... בכל אופן אני בתהליך של הזרעה (בעיית זרע) עם תמיכה של אסטרדיול בלבד לעיבוי הרירית (אני עוד לא במכון הפריה כך שאני לא עם זריקות ), הביוץ אצלי תמיד היה טבעי ובזמן (הוכח ע"י US..) עם זקיק אחד "חתיך", ופתאום היום....

ליסה3

New member
תשובות...

שחלות פולי...זה כשהשחלות לא מבשילות זקיק מוביל אחד (נדמה לי..?) אני לא יודעת מאיזו סיבה של איזה הורמון...אף פעם לא הייתי בקטגוריה הזו... בכל אופן אני בתהליך של הזרעה (בעיית זרע) עם תמיכה של אסטרדיול בלבד לעיבוי הרירית (אני עוד לא במכון הפריה כך שאני לא עם זריקות ), הביוץ אצלי תמיד היה טבעי ובזמן (הוכח ע"י US..) עם זקיק אחד "חתיך", ופתאום היום....

נועם@בת

New member
המממ... לא כך מהר נכנסים למועדון

הפוליציסטיות
. להערכתי הפרוגינובה מעכבת את הביוץ, ברגע שאת לוקחת הורמון כלשהו, את צריכה לשכוח מהקצב הטבעי. חכי עוד כמה ימים כדי לראותש הזקיק בכל זאת מתעורר לו
. ובכל מקרה, אם הרופא לא מומחה פוריות, זה בדיוק הזמן להגיד לו תודה וללכת הלאה. בהצלחה נועם

למעלה