הפשרה - מישהי???

בולה101

New member
../images/Emo53.gifהפשרה - מישהי???

בנות שמבינות בהפשרה. אני ביום ה - 12 למחזור. 11 יום על אסטרופם 1X3 ביום. כאשר בארבעת הימים האחרונים אני לוקחת אחד מהם וגינלי. וזה כי ביום ה - 8 למחזור הרופא החליט כי הוא רוצה להעלות את הרמות ולכן הספיגה דרך הוגינה יותר טובה. ביום ה - 8 למחזור רירית 6.7 . היום (יום 12) שוב הלכתי לבדיקות שהראו רירית 7.5 . בצהרים התקשרה האחות ואמרה להפסיק עם החדרת אסטרופם אחד וגינלי ולהמשיך 1X3 דרך הפה . שאלתי למה ומתי הצפי להחזרה והיא אמרה שהאסטרדיול גבוה 7000 ומשהו ולכן הפסיקו וגינלי. והצפי להפשרה יהיה כנראה רק בשבוע הבא. הבדיקה הבאה שלי ביום רביעי הקרוב אחרי החג. מישהי יכולה להסביר לי על האסטרדיול הגבוה ומשמעותו?? אני יודעת שערכיו יחסיים לכמות הזקיקים. אבל אין לי כרגע זקיקים(וגם רואים ב US שאין) בגלל האסטרופם שמדכא?? וחוץ מזה לאיזה רירית צריך לחכות?? במחזור טבעי אני מגיעה לרירית 8 אז מה הקטע של האסטרופם הזה שהבנתי שזה למעשה אסטרוגן??? והאם מוקפאים לא מחזירים בערך סביב היום ה - 14 שזה בערך ביוץ??. בבקשה אני משתגעת ושלא נדבר על ההפרשות האיכסיות החלבוניות השקופות שיש לי ועל מצבי הרוח העייפות וכאבי הראש שמשגעים אותי.

רוית ב

New member
בולה תחזיקי מעמד../images/Emo88.gif../images/Emo25.gif

לא מבינה במוקפאים אבל מחזיקה לך אצבעות עד שהבנות שמבינות יגיעו.

חגיתלה

New member
בולה'לה שלי../images/Emo140.gif

לא יודעת לענות לך אבל אל תשתגעי לנו פה. אנחנו צריכות אותך שפויה למען הסדר הטוב!!!! בהצלחה

i p e r e t z

New member
בולה מתוקה אני לא יודעת לענות לך...

אך אני מקפיצה אולי מישהי תדע

hyb

New member
בולה יקרה

אין לי תשובות, אבל מקפיצה ומקווה שתרגישי יותר טוב

בולה101

New member
../images/Emo36.gif בנות ?.. מישהי../images/Emo53.gif ../images/Emo26.gif

מופשרות איפה אתן????.. אני משתגעת
ומשגעת את
שכבר צועק הצילו ממני

טאניוש

New member
לא מומחית ברמות ההורמונים אבל

עד כמה שידוע לי אסתרופם לא מדכא-הוא מעבה את הרירית ומחזירים כשלדעת הרופא הרירית מספיק טובה.אצלי זה בכלל לא קשור למחזור כי אני לא כל כך מקבלת טבעי... אצלך הרירית עדיין קצת דקה לדעת הרופא כנראה (אני די מבולבלת בעניין מה זה עבה ודקה באופן אובייקטיבי). בולינקה,בהצלחה! לא להשתגע!

בולה101

New member
רירית 8 טבעית- זה לא בסדר???

ולגבי האסטרופם, האחות אמרה לי שלא יהיה ביוץ טבעי בגלל האסטרופם. זהו, היום אני מתאשפזת האסטרופם הזה הוציא ממני את כל הרע שבי. רבה עם כל העולם ואשתו ובעלו. והדמעות לא מפסיקות לזרום . הצילוווווווווווווווווווווווו.........

דנה אא

New member
בולינקה תרגעי

עוד כמה ימים ואת מפסיקה עם האסטרופם ותרגישי יותר טוב... אז תחזיקי מעמד... ומחזיקה
לביטא חיובית. ותסתכלי שתמיד השמש זורחת, אם כי לפעמים בטיפולים קשה לנו כבר להבחין בה

בולי../images/Emo68.gif...(להרגע ומיד!)

מתוקה, לא מבינה דבר וחצי דבר בעסקי המוקפאים והמופשרים (אמא עדיין מבשלת לי...) מה שכן מבינה זה בכאבי ראש, בעייפות ובנדנדת מצבי הרוח שמשבשת לכל הסביבה הקרובה שלי (ובעיקר ל..."בעלו") את מהלך הענינים! ... אין לי מה להגיד חוץ מ...נשימה עמוקה, אורך רוח וכמה שיותר לצאת החוצה לשמש: לים, לבתי קפה, ליפו העתיקה (למקומות יותר רומנטיים ופחות "משפחתיים")...כמה שפחות להתעסק בזה ולהפחית חרדות! אוהבתותך
שרון

בולה101

New member
קשה קשה../images/Emo123.gif../images/Emo67.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif

התחרפנתי. לא זוכרת את עצמי ככה . אפילו לא עם הגונל והדיכויים למינהם. טמטמתי את כל העולם סביבי. נהייתי כזו מגעילה לפעמים שאני מרחמת על מי שעובר לידי. אוווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתי זה כבר יגמר?????????????

בולה101

New member
סוף סוף יש עם מי לדבר...../images/Emo24.gif

הנה מישהו שמבין סוף סוף. ועכשיו אני נזכרת בהתקפות שלך על פרוגינובה. מה יש בתרופה הזו- שתן של מרוקאים???? שככה מעלה לי את הדם לראש ואת השתן לרגליים. אוףףףףףףףףףףף

תמר27

New member
../images/Emo12.gif

איך לא עליתי על זה קודם ?! בטוח שהפרוגינובה היא משתן של מרוקאים. עכשיו הכל מובן.

פאקא

New member
בולה יקרה

לא מבינה במוקפאים אבל כן באסטרופם (קצת) בכל אופן, האסטרופם הוא סוג של אסטרוגן הוא מעלה את רמות האסטרדיול בגוף, כמו שעושים הזקיקים במחזור רגיל 7000, זה באמת גבוה (בהנחה שאנחנו מדברות באותן יחידות) אני גם הגעתי לזה וזה בהחלט לא עושה טוב (לי היו בחילות) במיוחד אח"כ שתוך יום אחד ירדתי ל- 2000, היה לי ממש איחסה בכל אופן הוא דרוש כדי לעבות את הרירית באופן מלאכותי לקראת המוקפאים שלך אז תחזיקי מעמד ותצעקי חופשי אוטוטו זה יעבור חברת מועדון ה- 5 (עדיין) פאקא

תמר27

New member
באמת פאקא,

טוב שאת בסביבה. האם זכרת לצרף אותי למועדון ? יש כרטיס חבר ?

פאקא

New member
תמרי מותק

פה לוקחים אחריות אישית וההצטרפות נעשית באופן עצמאי (אחרי הוכחת הזכאות כמובן) אין כרטיסי חבר, יש רק כרטיסי מעבר לפורום השכן אבל שוב איבדתי אותם, חכי אני אחפש אולי נמצא בחודש הבא פחחחחח

בולה101

New member
פאקא- מתחילה לשבור קריז../images/Emo5.gif

עד הקריזה הבאה. אם הבנתי נכון מועדון 5 זה מועדון ריריות 5 ????? אז אפשר לפתוח מועדון 8 ?????????? אוףףףףףףףף. איזה קוטרית נהייתי. מתחילה להבין סוף סוף. וזה מרגיע שאני לא המשתגעת היחידה . נראה מה יהיה ביום רביעי בבדיקה. אולי צריך להזהיר את האחיות במחלקה שאני מגיעה???? בפעם האחרונה היא הסבירה לי שהרופא אומר שחשוב יותר שהרחם תהיה ספוגה באסטרוגן לקליטה של העוברים מאשר עובי הרירית. אצלי יש כבר הצפה...... פויה!

פאקא

New member
ספוגה באסטרוגן???

על זה לא שמעתי, אבל אולי מישהי אחרת תדע להבהיר במה מדובר (או שזו המצאה...) ולגבי מועדון ה- 8 - אתן יכולות להקים, אבל שלנו תמיד יהיה יותר שווה
(וברצינות - 8 אמור להיות בסדר עבור הפריה, אז לא לדאוג) תחזיקי מעמד חברת מועדון ה- 5 פאקא

למעלה