היי עזרה!!!

../images/Emo53.gifהיי עזרה!!!

ערב טוב כמו שהבנתי יש פה שאיפה בפורום למושלמות אני מחפש שם מושלם לחנות למנעולים ושכפול מפתחות אז זרקו רעיונות חברה

מנעולי פלא

אם תרצה משהו ארוך: המנעולים האינפנטילים של שלומי. לא משנה אם באמת קוראים לך שלומי... זה מתאים לכולם...

opoli

New member
שם מצויין!

אני חוזר בי מכל מה שאי פעם אמרתי נגד החמור

גם אתה כבר דיברת בי סרה?

יש לכם פורום "השמץ את החמור"? ואם כן, למה לא הזמנתם אותי לבוא לשם? קשה להיות אושיה. לא סתם קשה. קשה מאד.

אם יש לך קשיים, פטר חמור

ניתן לפדות אותך בשה או לערוף את ראשך. זה לא אני המצאתי. אלוהים הבלתי משוכפל צווה: "וכל-פטר חמור תפדה בשה, ואם-לא תפדה וערפתו" או כפי שהיה אומר מנחם מנדל שלי: אם אתה רוצה להיות חמור אל תתפלא שמצליפים בך כל הזמן! שכפול מפתחות? שער הנצחון פתחו לי שערי צדק חוץ מאלוהים - אנחנו משכפלים הכל! מפתח גנבים שבוט מפתחות גן נעול מיפתוח פתחון פה ילד מפתח אפתח אל באב! אופן ססמי! פ-ת-ו-ח!!!

קפת

New member
תהיה פילוזופית

מי שמתחיל מאוחר, גומר מוקדם? אה, ובקשר לחנות, יש לי רעיון מבריק לשם: מנעולים ושכפול מפתחות. נכון יפה? לבד חשבתי...

סיטרא

New member
הלו! גם אתה לואו-טק?

עד לפני תקופה קצרה שכפלו פה כבשים וקופים, הטרנד הבא הוא שכפול בני אדם, מן הסתם. ומי יודע מה תהיה הצעקה האחרונה בתחום הכה קרוב לליבי המשוכפל, את מי נשאר עוד לשכפל, אני שואל, את אלוהים? כבר יש אחד יותר מדי, וגם הוא כבר אתאיסט וכופר בקיום של עצמו. נו נו.. ימים יגידו. ואתה רוצה לשכפל מפתחות? זהו, מצאת את הנישה התעסוקתית שלך? כולם משכפלים פה כרומוזומים, רקמות, חומצות א-מיניות נשפכות כמים, חלבונים עוברים מטמורפוזה, קופים משתדרגים בכל פינה, זומבים צפים במבחנות, מוטציות באינקובטורים, גנטיקה להמונים ועוד היד נטויה, ורק "מתחיל מאוחר" אחד מגלה את נפלאות השכפול. לך להשלים השכלה, יא לואו-טק. בטח גם הולך לי עם משקפי טייסים, מאונן על בת זוג וירטואלית ולובש סנדלים עם גרביים, כוס-אוחתוק, החנונים של היום.

softy

New member
מנעול וחור

מפתח הלב מפתח עניינים עמדת מפתח מחזיק מפתחות איש מפתח. אל תשכח לציין על השלט קרדיט לסופטי.

קפת

New member
איזה טמבל אתה, סופטי

מפלייגטים אותך חינם, ואתה מבסוט? אני הייתי תובעת אותו על שימוש לרעה בזכויות יוצרים. אבל זה רק בגלל שאני חסידת אומות העורכדינים, וחוששת לפרנסתם. וגם כי אני נשמה טובה-טובה (בימים שהנשמה שלי מוכנה לתפקד).

softy

New member
להבדיל ממך

ומשאר העולם אני פילנטרופ מבטן או מלידה. אחרים יקראו לזה סתם פְרָיֶר.

קפת

New member
אפשר להעמיד את ההצהרה הזו

ורק את ההצהרה, למבחן? תביא צ'ק תחתום לי ערבות קח לי את האוטו למוסך תכין אוכל תנקה את המטבח רק תבחר...

לא תמיד להבחר זה כבוד כזה גדול

השאלה מי הבוחר, ובמקרה דנן, זה כבוד מפוקפק בערך כמו להבחר לחבר מרכז ליכוד.

קפת

New member
בטח

אם מישהו היה מוכן לשלם לי 250 אלף דולר, הייתי מוכנה להחליף בית כל יום. פעמיים ביום, אפילו, תמורת 15 אחוזים הנחה.

למעלה