דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i l0ve u

New member
../images/Emo53.gifדחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פליז אנשים תעזרו לי בכמה דברים....
אני חייבת פשוט חייבת לדעת האם העיניים של כריסטינה אגילרה הן כחולות או שזה עדשות?????????????. ולמי שבטוח בתשובה שלא שפליז ישים פה תמונת ילדות שלה או משהו עם עיניים כחולות/חומות או וואטאבר כי אני פשוט חייבת לדעת מה צבע העיניים שלה וצריכה הוכחה...[התערבות עם חברה....}
ועוד משהו ממש חשוב....אני ממש אוהבת את ג'ניפר LOVE יואיט ואם למישהו יש תמונות מהקליפ שלה CAN I GO NOW פליז שישים פהההההה!!!!!!
רבה לכל מי שיעזור!!!

F I G H T E R

New member
לכריסטינה יש..

עיניים כחולות במציאות וזה לא עדשות בתמונה הזאת יש לה עיניים כחולות אבל לא יודע עם תשימו לב כי זאת תמונה ישנה

AndreaCorr ©

New member
תעשה טובה.! ../images/Emo168.gif

אולי העיניים שלה כחולות, אבל העיניים בתמונה ששמת זה בטוח עדשות...רואים!

grafiks

New member
מה אתם מדברים שטויות!

לי יש גם עיניים כאלה.. עם קצת ירוק אבל גם כאלה. וזה אמיתי (למרות שהתמונה הזאת מכוערת לאללה- מה לעזאזל עשו לה בריסים)

grafiks

New member
נו מה עם זה?

עדיין יש לה עיניים כחולות.. סתכל טוב.. (ואני בת :))

AndreaCorr ©

New member
גם אני בת ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

ושוב אם תשימי לב, תראי שלא אמרתי שאין לה עיניים כחולות בכלל, אלא שאין סיכוי שהעיניים שלה כאלה כחולות. זה נראה מזוייף לחלוטין... וחצמזה, ראית את העיניים שלה בקליפ של I Turn To You ? היא נראית שם כמו ברבי מצועצעת בגלל העיניים שעשו לה. אחח, נפלאות המחשב...

grafiks

New member
אוי סליחה אחותי :)

אני יודע תכמה זה מעצבן שחשובים שאת בן.. בכל אופן סליחה.. :) ו.. כן העיניים שעשו לה בקליפ I Turn To You כ"כ זוהרותתתת, אלוהים! מה עשו לה.. תאמיני לי, הכי יפה זה טבעי. אפשר קצת איפור, אבל בואו לא נגזים! ראית מה עשו לה בריסים בתמונה ההיא? ממש מגעיל!

גם אני חולה על ג'ניפר לאב יואיט...

הנה תמונות מהקליפ can i go now שיר מצויין!!! (אגב... אני חדשה פה...)

LoRi Lu

New member
אני חולה על השיר הזה!!!!

איזה שיר יפה זה!!! מישהו יודע אם יש לה דיסק?

למעלה