גמ"ח כלות

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
../images/Emo53.gifגמ"ח כלות

בגלל העומס הרב שנוצר לצערי כל התוכניות להקמת גמ"ח הכלות מוזנחות קצת ואני מרגישה מאד לא טוב עם זה אבל יש רק 24 שעות ביממה ואני פשוט לא מספיקה. מכוון שזה חשוב מידי מכדי להתמוסס, אני מרגישה שאם שיהיה מישהו שידאג רק לזה, נוכל להזיז את הדברים קדימה בצורה יעילה יותר. בנוסף, אולי רצוי שיהיה מישהו מהמרכז כך שאפשר יהיה לשרת את הצפון והדרום באותה מידה. יש מישהו שמוכן לקחת את זה לידיו?????

jole

New member
האמת מיד חשבתי עליך, כי לך יש הכי

הרבה זמן פנוי, סתם מסתובבת לך כל היום בחוסר מעש, תתביישי לך. דרלינג, תהיי ריאלית, מתי תספיקי?? יש לי חדשות בשבילך, גם ך יש רק 24 שעות ביממה. אולי מישהו אחר??

nypx

New member
פנינה אני בדעה של ג'ול

אין לי רשות לפתוח את הפה בכלל אבל העזתי אני יכול לעזור רק ב-

nypx

New member
../images/Emo52.gifודרך אגב אני מוסיף שוב

יש לי כפפות לכלות למי אפשר להעביר?

מ ש כ י ת

New member
חזרתי../images/Emo70.gif הצצתי ונפגעתי...

מוכנה לקחת על עצמי רת הגמ"ח הזה בהמון אהבה וכיף
פרטים נוספים מאוחר יותר, אני עוד מסטולית

שי ז.

New member
ברוכה השבה

במקום להיות פה לכי לישון קצת. מבטיח שלא נברח

מ ש כ י ת

New member
תודה שי../images/Emo24.gif

ישנתי במטוס ואני מנסה לחזור לסדר היום פה, אם אשן עכשיו לא יסתדרו לי הימים. מעדיפה למשוך ללילה ואז לישון.

blue skies

New member
מקווה שלא באיחור

אבל אני מוכנה לעזור בכל מה שתצטרכי אני זוכרת שבזמנו זאנה דברה על להעלות את כל מה שיש לנו לאינטרנט מוכנה אולי לבוא לצלם ואז לפתח ולסרוק לנט או בכל מה שיהיה צורך

jole

New member
דרלינג, הרבה תודה. אני אדאג להעביר

אליך את מה שכבר יש לי. שתי שמלות ו3 זוגות נעלים. טבעת אחת. בשוהם מחכה עוד סט של שרשרת וצמיד. ויש עוד שמלות בפתח תקוה. אני כמובן אעזור במה שאוכל אבל אני שמחה שיהיה מישהו שזה עיקר האחריות שלו, זה חשוב מידי בכדי שיתמוסס. נשיקות

מ ש כ י ת

New member
מחכה יפה בסבלנות שיגיע הכל

מבטיחה לארגן ולהחיות את הגמ"ח ולא לתת לו לדעוך. אם לא קשה הייתי רוצה גם את רשימת בעלי המקצוע שמוכנים לעזור, מאפרות, צלמים וכו'. שיהיה רק בשמחות

odeia

New member
יש לי נעליים מהחתונה, מידה 36 או 37

אם מתאים תגידי, אם לא, אוסיף אותם לשקיות הבגדים.

odeia

New member
אני גרה בקרית שמונה

אם רוצים לבוא לאסוף אין בעיה, אם זה דחוף, בגלל שזה רק נעליים, ניתן לשלוח בדואר, רק תגידו לאן ואשתדל לשלוח עוד השבוע או בתחילת שבוע הבא.

גם לי יש נעלים חדשות

שימוש חד פעמי לפני 8 שנים. מידה 38. אולי סוף סוף הם יצאו לי ממגירת הנעליים ויפנו מקום לחדשות יותר...

למעלה