גמילה

tamars1

New member
../images/Emo53.gifגמילה

שלום אני רוצה להתחיל תהליך נכון של גמילה מהנקה ולהעביר אותו לפורמולה .בני בן שנה וחודש אינו מוכן לקבל כלל בקבוק עם פורמולה אלה רק מים .נעשו מס' נסיונות של מתן סימילק ללא הצלחה עם הרבה בכי . כיצד עושים זאת נכון דבר שיכול אולי לעזור לו גם בשינה,מתעורר על 3-4ש' כדי להריח אותי לינוק חצי דקה ולשתות מים. בבקשה עני לי המוטרדת

smintzer

New member
למה צריך לגמול לבקבוק??../images/Emo95.gif

יש לי תינוק שנה ועוד יונק. אני לא מתכוונת להביא לו בקבוק כשיגיע זמן הגמילה. אם את והתינוק מוכנים לכך נפשית, אז אין כל סיבה לעבור לבקבוק. לעבור ישר לשתיית מים הוא הרגל טוב. אם התינוק אוכל כבר את כל שאר המוצקים כארוחות שלמות, אני לא רואה שום סיבה להביא בקבוק עם תחליף חלב. בהצלחה! (מקווה שעזרתי)

1טלטלים

New member
מסכימה לחלוטין עם SMINTZER

תינוקך הוא ילדון ממש חכם...הרחת פעם פורמולה שלא לדבר על להריח אותה... תראי סיבות לגמילה הן שונות ואם כבר החלטת שכבר די וזהו...אז בחרי לך הנקה שהיא הכי פחות חשובה מבחינתכם,במקום זה הציעי פעילות חלופית (לאו דווקא אוכל),טיול בחוץ,משחק נחמד,שיר,סיפור,אפילו טלויזיה...כל פעילות אשר תסיח את דעתו של הקטן מציצי.בלילה זה קצת יותר בעייתי (אולי בכלל עדיף לך אולי לנסות ולגמול אותו מהנקה בלילה ולהישאר עם הנקות ביום). תמיד אפשר לנסות ולדבר אל הילד ,להסביר לו מה הולך לקרות,וכמובן להיות עקבית במעשייך. מפתח הוא לגמול באופן הדרגתי גם את עצמך ואת גופך (יל מנת לא ליצור מצבים של גודש מיותר ) ואת הקטן שלך על מנת שהתרגל למצב החדש. מצרפת לך כמה סיפורי גמ"ל(גמילה מלילה),אולי תמצאי שם כמה דברים שיעבדו עבורכם. אמא של טל >>>>>תעדכני בהקדם!

tamars1

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gifגמילה

היי המשך גם להודעה על סיום הנקה . שאלתי לדבריך אם אני גומלת אותו מהנקת לילה וממשיכה בוקר בהנקה רגילה ,זה לא דבר שמבלבל אותו??

smintzer

New member
בגיל שנה תינוק יכול להבין שב../images/Emo29.gif

לא יונקים. מים בכוס אפשר, אבל לינוק- לא. צריך עקביות לתינוק והרבה סבלנות להורים!! בהצלחה!!

1טלטלים

New member
לא ממש לא

רק מניסיון אישי שלי ועוד של כמה וכמה שגמלו את תינוקיהן מלילה ,זה לא מבלבל ,זה כמו שלהציב גבול ברור ולהגיד(לחזור על זה כמו מנטרה קבועה): יונקים רק בבית(אם תינוק מתעקש שתניקי אותו בחוץ),יונקים רק על ספה הכחולה ,יונקים רק יש אור בחוץ,אתה רואה עכשיו חושך ...מניסיוני ,תינוקות בני שנה וקצת יצורים חכמים להפליא ,הם רק זקוקים למעט עידוד ועזרה מצידנו(עקביות והתמדה בדברים שאת מנסה להעביר לו).באחת ההודעות שלי צירפתי לך סיפורי גמילה (יש גם סיפורי גמ"ל) אולי תמצאי כמה דברים שיעבדו עבור שניכם ועוד את מוזמנת להתקשר לקו החם של לה לצ'ה 1-700-700-254 למתנדבות יש שפע של רעיונות מבריקים,כדאי מאוד! תעדכני,נשמח לשמוע מה טיפים שלך (לטובת הרבה אמהות ) אמא של טל

גם אני בעד הנקה, ולא תחליפים

הילה שלי בת שנה החודש ועדיין יונקת. חוץ ממים בבקבוק, לא מוכנה ולא מנסה לתת תחליפים

1טלטלים

New member
אז ...עוד מעט נחגוג יום הולדת שנה

להילה המתוקה(ב"ה)! ובאמת המון זמן לא היית כאן,תעדכני פרטים... אמא של טל

ב- 19.5 הילה חוגגת שנה

הילה התחילה לפני יומיים לברבר חבל"ז זוחלת קדימה מנסה לעמוד לכמה שניות לבד ונופלת. תמונה מהשבת האחרונה

1טלטלים

New member
ואם כבר פתחנו בפינת שוויץ...

אז קבלו את טל בת שנה + 9 שובבה קטנה... אמא של טל

אמארי

New member
מוסיפה לפינה השוויץ...

תמונה לא חדשה של ארי מסוכות, בקרוב תמונה יותר מעודכנת... ארי חוגג שנתיים ב - 19.05

למעלה