בקשת עזרה

אנונה11

New member
../images/Emo53.gif בקשת עזרה

אנחנו זוג צעיר שעובד, מרוויח לא רע, אבל עדיין עם מינוס מטורף שאנחנו לא מצליחים לצאת ממנו. מרוב שהתייאשנו מהמינוס הפסקנו לעקוב אחרי החשבון וכל הזמן אנחנו מקבלים טלפונים שהחשבון יצא את המסגרת. גם לקחנו הלוואות וזה לא עזר. אני מחפשת מישהו שיעבור לנו על החשבון ויתן עצות איפה טעינו מה אפשר לעשות כדי כן לצאת מהמינוס, אולי יש טעויות בחשבון שאנחנו בכלל לא יודעים. אנחנו לא מסוגלים לעשות זאת לבד. האם יש חברה או בעל מקצוע שזאת ההתמחות שלו שאפשר לפנות אליו חוץ מחברת יובלים שנותנת עצות שאנחנו מכירים כבר ואת חלקן אימצנו. אנחנ מוכנים לשלם לבעל מקצוע רק לא יודעים למי לפנות. האם אתם יכולים להפנות או לכוון אותנו תודה מראש

baduist

New member
מצחיק

שלפני שאמרתם 'יבולים' בדיוק חשבתי להמליץ עליהם. השתתפתי בקורס שהם מעבירים ואני לא רואה סיבה למה שזה לא יספיק לכם. אולי צריך מעבר לקורס גם טיפה משמעת עצמית, אבל בלעדיה שום כלכלן בנקאי או שר אוצר לא יעזור. אגב, הם מציעים גם ייעוץ פרטי בנוסף לקורס.

אנונה11

New member
משמעת עצמית יש אבל כנראה שזה

לא לגמרי מספיק, אני מחפשת משהו שיעבור איתנו על החשבון ויבדוק שהחשבון בנק אכן מנוהל נכון, אחרי שמצאתי טעות אחת הפסקתי לסמוך עליהם. אני צריכה משהו שיוכל ללמד אותנו גם לנהל נכון את החשובון, מה נכון כלכלית, מה לא, אנחנו חסרי כל השכלה כלכלית. את כל כללי הברזל של יובלים אני מכירה מחברה שעברה את הקורס ואכן אנחנו מייסמים את רוב ההמלצות. עדיין אנחנו לא מצליחים להרים את הראש. אולי בכל זאת למשהו יש רעיון? תודה

baduist

New member
שוב אשאל.

למה לא לפנות ליבולים בעצכם ולבדוק מה הם יכולים להציע? האם יש סיבה שבגללה סימנתם את החברה בקו שחור?

diabolik

New member
אולי אתם חיים ברמה יותר גבוהה מ..

יכולתכם הפיננסית? צרו קשר בכל אופן למייל שבתחתית התגובה

למעלה