בנות

../images/Emo53.gif בנות

התחלנו שבוע שעבר מרק. ובתמימותי חשבתי שזה הולך להיות נהדר, האוכל יותר טעים ויותר נחמד לאכול כמו גדולים - אבל כנראה שהוא לא ממש חושב ככה. הוא כל פעם בהסטריה. והיום זה היה פשוט השיא- הוא צרח כאילו שוחטים אותו ממש עם דמעות וקולות של חנק. זוועה. הבכי הזה משגע ומלחיץ. החלפתי לו כבר כפית שאולי בגלל זה הוא לא מרוצה (בעצת לולי, במפגש), חיממתי וקיררתי את המרק... עד שבסוף נכנעתי והכנתי לו פורמולה, והוא עושה טובה ואוכל (שבגלל הבכי גם את זה הוא לא ממש אוכל), אנחנו יושבים שנינו עם דמעות בעיניים ומסתכלים אחד על השני נראה לי שהוא לא אוכל כמו שצריך... הוא אוכל רק 4 פעמים ביום וגם זה כשאנחנו מושכים אותו לאכול בלילה כי הוא לא ממש מבקש (האחות בטיפת חלב אמרה לא להעיר אותו בלילה). אני ביאוש טוטאלי יש למשהו טיפ?

Mika sheli

New member
להפסיק לכמה ימים ולחזור לזה אח"כ

וחוץ מזה יכול ליהיות שיוצאות שיניים? כשלמיקה יצאו שיניים היא לא רצתה לאכול כלום, לא תחליף חלב אם ולא ירקות ופירות. כלום לא נכנס במשך 3 יממות וכשבקעו השיניים חזר לקדמותו.

Mika sheli

New member
ריקי, רק לא לשכוח להמשיך לנסות לתת

לו לאכול ואפילו אם ממשיך ולא עובר כדי להתקשר לרופא. ניסית להרגיש את החניכיים? האם הן נפוחות ומרגישים את השיניים? השיניים הראשונות בד"כ הן התחתונות קדמיות, תנסי לחוש עם האצבע...

לוליLuli

New member
הי ...כמה דברים:

-כמו שהבנות אמרו כאן לבדוק אולי חניכיים ושיניים -לנסות כל כמה ימים שוב ולא להפסיק -לנסות דברים שונים -לנסות אולי לא מרק ,אלא כל ירק או פרי בנפרד ,ורק אחר כך לחזור לערבובים -לזכור שתמיד בימים הראשונים יש ריפלקס החוצה עם הלשון כלפי הכפית החוצה -לנסות להמתין כמה דקות כשאת נותנת והוא בוכה,ואז שוב לנסות (לפעמים זה עובד....) -ואולי הוא צריל עוד קצת זמן להתחיל עם עניין המוצקים אל תדאגי בסוף יהיה בסדר...לאט לאט...המון סבלנות...

dedaniel

New member
ועוד דבר שלנו עזר../images/Emo176.gif

האכלתי אותו ביד שלי ולא בכפית. טבלתי את האצבע בבטטה ונתתי לו למצוץ ולאט לאט הוא התחיל לקבל את הטעמים.

דידולי

New member
חדשה חדשה חדשה בפורום

היי בנות אני אמא קצת חדשה (ילדתי 13.10.05)ליל יום כיפור נדחפת ברשותכם אם שאלה על מוצקים בבוקר האכלתי תפוח שהמשיך לצאת (בפליטות) עד אחרי הצהריים (שאותו עשתה טובה שאכלה) בצהריים נתתי גזר מבושל במים (וזהו) לא רצתה בכלל בכלל ומהמעט שאכלה הוציאה פי שתיים מה לעשות כמובן לא להתייאש ונכון יש את הקטע של השיניים המדהימות שמבצבצות אבל את המטרנה בלי עין הרע היא שואבת 240 אה ורציתי לציין שהסבתות נותנות טחינה אורז מקרוני (סתם דוחפות טעימות שכאלה) היא כמעט מורידה להם אצבע אז אולי אפשר לוותר על מרק ולנסות לדחוף את הירקות בתוך קציצות או לערבב עם אורז מותר? מישהי יודעת? סליחה על אריכות הדברים ותודה מראש על התיחסות ותגובה

GAL L1

New member
לא מומלץ בגיל הזה

מקרני בגלל הגלוטן. גזר לא תמיד טעים להם ולפעמים יכול לעשות כאבי בטן. תמשיכי בטעימות לאט לאט, בסוף היא תוכל

למעלה