בטבלאות ה-JRI

ornan

New member
../images/Emo53.gif בטבלאות ה-JRI

מאחר ועבר זמן רב מאז עשיתי חריש עמוק בטבלאות, אינני זוכרת איך עושים את הפעולה הבאה: כאשר אני מוצאת רשומה מסוימת בטבלה ואני רוצה להמשיך ולחפש את אותו השם, אני זוכרת שצריך לסמן, ללחוץ על F כלשהו ו..? אני חייבת לצמצם אפשרויות.

ctr+f ועוד שאלה

איך יוצרים מצב שהפונקציה הזו תאתר את השם בכל הפעמים שהוא מופיע ברשומה? דוגמא: כאשר אני עושה ctr+f יש סימון על שם אחד , אח"כ ברשומה מופיע השם בשנית ובשלישית, איך יוכל המחשב לסמן את כל 3 המופעים של השם? תודה! לאה

איתור כל השמות

הי לאה, אינני מכיר אופציה לאתר את כל השמות. כאשר נכנסים לחלון של חיפוש (CTRL+F), יש אופציה של "חפש שוב". מה שכן, במידה ומדובר בטבלה אחת גדולה (ולא בהרבה טבלאות ממקומות שונים), ניתן להעתיק ל excel ולבצע מיון של כל הטבלה על פי השמות הפרטיים. ניסיתי על רשימה שלי - עובד יופי
זה פתרון טוב לטבלאות גדולות מאוד. ברוב המקרים זה מיותר - אם יש לך שלושה אנשים בעלי השם הפרטי שאת מחפשת בלבד בטבלה, עדיף כבר "לחפש שוב" ... בהצלחה, פולניבדם.

איתור שמות 2

"חפש שוב" מחזיר אותי לשם המשפחה המופיע לראשונה, אח"כ יש עוד בני משפחה ועל כך שאלתי, למה הוא אינו מסמן את כל "כהן" (נניח) שאני מחפשת אלא, רק את השם הראשון? תודה! לאה

"חפש שוב"

"חפש שוב" מחזיר אותך לשם הראשון רק אם זזת עם העכבר והזזת את המסך "למעלה ולמטה". בכל מקרה אחר "חפש שוב" ייקח אותך לשם השני. בהצלחה !

פתרון קל וטוב

הי לאה. להלן פתרון קל, טוב, ואיכותי, וזה עוד ללא שום קשר לשאלה המקורית שלך
אין לי מושג איך עושים את מה ששאלת ב internet explorer, אבל, הפונקציה הזאת, כמו עוד רבות וטובות קיימת ב Mozilla Firefox. מדובר בדפדפן מתחרה ל explorer שהוא חינמי ונוח מאוד (לעניות דעתי) לשימוש. החיסרון שלו - לא כל האתרים תומכים בו. מה שכן, ביצעתי חיפוש ב JRI-Poland, וזה עבד כמו קסם (בתרגום חופשי מאנגלית ...). בקיצור, תיכנסי לכאן, תורידי את הגירסא האחרונה של Firefox, תתקיני, ולמטה תגלי סרגל כלים של חיפוש, אשר מכיל בין השאר את האופציה "Highligh all", וגם לא קופץ כשמחפשים את הבא או הקודם לתחילת הדף. בקיצור - תנסי ותהני ... אם את מסתבכת עם ההתקנה (לא אמור לקרות, אבל בכל זאת), את מוזמנת לפנות ואנסה לעזור. בהצלחה, פולניבדם.

ט א

New member
מצטרפת להמלצה על פיירפוקס - אני משתמשת עתה

כמעט רק בו - וכך נפתרו לי הרבה בעיות שצצו בעבודה עם האקספלורר.

../images/Emo51.gifתודה ט-א ולפולני בדם

אנסה. משניכם אני לומדת המון, גם משרשורים אחרים. נפלא! תודה שוב, לאה

ואם את לא רוצה להתקין Firefox

כדאי אולי שתשדרגי את ה explorer על פי מה שכתוב כאן. לא ניסיתי, אבל לפי מה שכתוב זה יענה על השאלה שלך ... בהצלחה, פולניבדם.

למעלה