בזיהוי ועד

שחר ל.

New member
../images/Emo53.gif בזיהוי ועד

שלום. מבקש עזרה בזיהוי צמח . קיבלתי במייל תמונה שצולמה בדרום רמת הגולן (כניראה, הצלמת לא זוכרת היכן בדיוק
) . לפי מה שהיא בררה, זו חלקה של גידול למטרת קטיף עלים/פרחים לסידורי פרחים. מה שם הצמח ? היכן ניתן ( אם ניתן) להשיגו לגידול ביתי ? האם מתאים בכלל לגידול באיזור חוף השרון? שאלה שניה , קיבלתי במייל גם מצגת יפה של צבעי שלכת , האם יש אפשרות להעלות את המצגת לפורום ? תודה שחר

שם הצמח ספארי

מקום הגידול מדרום לשני הרכסים הגבוהים מדרום לעין זיוון השטח גדול מאד גידול מסחרי ליצוא מקום הגידול המתאים שם ברמה יחד עם זה ניתן גם לגדל במישור החוף בתנאים משופרים משתלת ייצור פוגה ביסוד המעלה נכנסתי לרגע למעבדה וממשיך לרוץ בגשם ולראות את הכיף שיורד גשם במנות יפות היהודים שמחים הקרקע נשטפת המאגרים מתמלאים בברכה עודד יפה מנהל המעבדה

צפנתי

New member
פרוטיאה ספארי.../images/Emo88.gif

אולי זה שם מסחרי ויש לה שם בוטני שהוא לא "ספארי". בכל מקרה הפרוטיאה בדוק ונכון...

עולמיה

New member
מה שבטוח ../images/Emo13.gif

שאם זה ספארי, אז זה שייך לסוג לאוקנדרון, ולא לפרוטיאה, ושהם דומים, וגם באותה משפוחה. קשה לי להבחין לפי התמונה.

שחר ל.

New member
../images/Emo51.gif למשיבים

האם מישהו מגדל את הצמח או מוכר אותו באיזור המרכז , לפני שאני שולח את הצלמת לצפון , למשתלת פוגה? לגבי השאלה השניה , איך מעלים מצגת לפורום ? יש אפשרות כזו ? שוב תודה שחר

עולמיה

New member
חיפוש בגוגל + מחקר שנערך

חיפוש Leucadendron safari sunset מביא 5 עמודים, רובם מאוסטרליה וניו-זילנד, אישור המקור של הפרוטאיים. חיפוש של Protea safari sunset מביא 2 עמודים, רובם של חנויות פרחים. הצילומים זהים, לפי דעתי. בארץ יש מחקר, של חוקר שבודק את טכניקת ההרכבות בלאוקנדרון ספארי. הוא בודאי לא טועה... הנה קישור:http://www.agri.gov.il/Publications/OpenDoor/Ornamentals/Door-05.html אז מה את אומרת? פרוטיאה או ליאוקנדנרון? לפי דעתי זה השני. שניהם מהפרוטאיים, ולפי דעתי זה מקור הטעות. ביננו, מה זה כל-כך חשוב? שניהם יפים!

שחר ל.

New member
../images/Emo178.gif

טוב ,מודה , הרמתי ידיים. לא מצליח
. לא מצליח להכניס קובץ עם מצגת פאוור פוינט לאף אתר תמונות. מאחר ואני מכיר את הסחורה ( את עצמי...) ויודע שהתיקשורת שלי עם המחשב , לוקה בחסר, חשבתי אולי לשלוח את הקובץ אל מישהוא אחר במייל ושהוא יעלה את התמונות לפורום. מי מרים את הכפפה ?

למעלה