בבקשה?!

marinegirl16

New member
../images/Emo53.gif בבקשה?!

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שתעזרו בכל זאת.... בשנה האחרונה לפני שאני מקבלת מתחיל לגרד לי 'למטה' באופן מטורף עד שאני מקבלת. עד אכשיו סמתי אגיסטן (אם מרשם רופא המשפחה) אבל זה מתחיל להימעס... למישהו יש המלצות מה אפשר לעשות?? דרך אגב יש לכם פה פורום ממש מגניב! אני חושבת שאני יכנס לפה דיי בקביעות עכשיו!!!

נועם m

New member
לא הבנתי...

המשחה שהרופא רשם לך כבר לא עוזרת? אם כך, נראה לי שקודם כל תפני אליו...

היי וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מציעה לך להיבדק שוב אצל רופא, רצוי בזמן שזה מגרד, ולראות מה אפשר לעשות כדי לטפל בזה באופן יסודי. האם האגיסטן עזר כשהיית שמה אותו?

גלית35

New member
ללכת לרופא נשים לעשות משטח../images/Emo20.gif

ואגינלי, מאוד יכול להיות שזה קנדידה

שגיתא

New member
לפעמים האגיסטן ../images/Emo54.gif

לא ממש עוזר, לי למשל בגלל בעיית של סוכר יש לי פטרייה ודלקת שלא כל כך עוברות והרופאה הסבירה לי ונתנה לי טיפול אחר, אבל חייבים לעבור בדיקות מקיפות בהקשר לזה, אבל באמת האם מישהי יודעת אולי על טיפול אלטרנטיבי לעניין צימחי וכו' כי כל המשחות והתכשירים הללו מכילים לרוב סטרואידים אודה לכן על מידע או איפה אפשר לקרוא על הנושא, אבל מוזר שהגרד הוא רק בזמן המחזור כי דלקת או פיטרייה בד"כ מגרדות בלי קשר אילו להיות פעיל מינית מגרה את העניין תודה מראש שגיתא

marinegirl16

New member
תודה לכולם!../images/Emo13.gif

קבעתי טור לגניקולוג (פעם ראשונה) תודה על ההתייחסות!!

crimson star

New member
יש מין תוסף תזונה כזה,

שאני לוקחת כבר כמה חודשים בקביעות בגלל פטרייה שלא עברה לי... קוראים לזה "פרוביוטיק פמינה" (של חברת אלטמן) ותמצאי את זה בסופרפארם במדפים של כל התוספי מזון למיניהם... אמנם יקר (מעל שמונים שקל לחודש) אבל זה באמת ממש עוזר.בנוסף לזה יש כל מיני שטיפות טבעיות כאלה שעוזרות גם (אני משתמשת בשטיפה של עץ התה. אם מרגישים שחוזר איזשהו גרד ישר שמים את זה, זה טבעי, אין לזה ריח וזה מאד יעיל). לי התרופות האלה הן הדבר היחיד שעזר, אחרי שכל פעם מחדש השתמשתי באגיסטן ובכל מיני נרות אחרים שמציקים ונמאסים... כדור אחד ביום והבעיה באמת נפתרת. מומלץ בחום לכל מי שסובלת מתופעה של פטריות חוזרות. אה, ועוד דבר שרציתי להוסיף... לי הגניקולוג המליץ לעשות שטיפות של חומץ מדולל במים לפני המחזור (כפית חומץ לכוס מים, לוקחים מזרק ומכניסים פנימה פשוט). לא ניסיתי, אבל אם הרופא המליץ אני מניחה שזה עוזר. בהצלחה.

למעלה