בבקשה...

שני 3

New member
../images/Emo53.gif בבקשה...

מישהו/י יכולים לתאר לי איך עושים את התסרוקות "כרבולת"? תודה על העזרה...

flowers girl

New member
כאילו משהו כמו זה../images/Emo35.gif

אם כן.. בעיקר עם מוס.. לא יודעת יותר מה להגיד. זה עם הרבה חומרים. לי בבית יש מוס ממשששש חזק עם סיליקון. תנסי לקנות אותו. חח..

FrooTeLa

New member
נראה לי שהיא התכוונה למשהו אחר

עם קוקו גבוה כזה וכרבולת באמצע... זה היה על מישהי באיזה קליפ של רובי וויליאמס

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif ככה...

לפי דעתי היא התכוונה שלמשל אם עושים קוקו אז מקדימה יש יענו כזה כרבולת כמו של אסתי שייבין מכוכב נולד. אז ככה... אם יש לי שיער חלק זו לא בעיהה... לפי שאת עושה קוקו, תשאירי את הפוני <החלק הקדמי של השיער> מחוץ לקוקו. ואז את אוספת את כל השיער מלבד החלק המסויים הזה. כשיוצא הקוקו שרצית את לוקחת את החלק הזה של השיער מעבירה אותו לאחור <שלא יכסה לך תעיניים> ותופסת אותו על השיער עם קליפס קטנצ'יק כזה, בצורה של כרבולת שאת רוצה... כפישש?

שני 3

New member
כן../images/Emo70.gif לזה התכוונתי../images/Emo70.gif

תודה רבה רבה רבה!! עזרת לי מאוד

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif בכייף ... תמיד ../images/Emo13.gif

לי יש שיער מתולתל א זזה לא יפה כמו בחלק אבל אני עושה לחברותת...=)

אם כבר מדברים על מוס...אז...

מה ההבדל בין מוס-ספריי לשיער-ג'ל-וקרם לחות...? יש לי את כולם וכולם מעצבים חזקים.. ואין לי מושג מה לשים מתי.... ו...יש לי שיער חלק אבל בסוף גלי קצת... ו... הסתפרתי מדורג לפני כמה ימים!
..

SHOGER HTE BABE

New member
קודם כל...

קוראים לזה בננה... ושנית כל זה מאוד אבל מאוד אווט, אני זוכרת שהייתי עושה את זה בתחילת השנה של זאת שהסתיימה עכשיו...
והפסקתי... אם אכפת לך או לא אכפת לך תנסי לעשות בננה קטנה לצד עם פזור... למי שיש שיער חלק זה באמת יפה... וגם יותר אין אם כבר... אבל בכל מקרה!! אם את רוצה לעשות בננה ישרה לאחור אז זה הולך עם קוקו, כי זה כל הקטע של הבננה. אבל אפשר לעשות מלא דברים עם זה... מה שבא לך, אז תהני...
כרבולת...

למעלה