בבקשה

Bennyroyce

New member
../images/Emo53.gif בבקשה ../images/Emo18.gif

שלום לכולם, אני זקוק להסברים מורחבים בנוגע למספר סצינות מתוך פרק חמש "הירויים" של העונה הראשונה (1X05). 1) השיחה של ניקי וניית'ן בכניסה למלון בבוקר שאחרי - ניקי עוזבת את המלון וניית'ן בדיוק נכנס ועלה במדרגות הנעות. מדוע היא אומרת לו שהם סחטו אותה ועכשיו הם עומדים לסחוט אותו? מי? הם סחטו אותה בכך שהבחורה האסיאתית הזו, עוזרתו של מר. לנדרמן אמרה לה שאם היא רוצה שהחוב שלה יעלם, אז היא חייבת לשכב איתו. הבנתי שיש להם מצלמות בחדרים, ככה שהם יכולים להשיג וידאו של שניהם, ניקי וניית'ן שוכבים וככה הם יכולים לסחוט את ניית'ן לכסף. אם כך השאלה שלי היא מיהו מר. לנדרמן? מה הקשר שלו לניקי? האם הוא זה שהילווה לה כסף? האם הוא מנהל המלון הזה בלאס וגאס? ולמה שהוא ירצה לסחוט את ניית'ן? מה זה יתן לו? אבל הקלטת שהעוזרת של לנדרמן הראתה לניקי הייתה ניקי ולנדרמן, נכון? זה לא היה ניקי וניית'ן. מכאן נובע כי אין אפשרות שלעוזרת הזו ישנן שתי קלטות, כי ברור מאליו שהיא לא הייתה באותו מקום באותו זמן. זה כבר משהו שנבין בהמשך, לא? אבל איך זה מתקשר לעוזרת הזו? כולי מבולבל. בבקשה הסברים מורחבים לחלוטין. 2) כשהעוזרת הזו של מר. לנדרמן מדברת עם ניית'ן, היא מתנצלת על משהו, לא הבנתי בדיוק על מה. בבקשה תסבירו. ואז היא בעצם סוחטת אותו, מאיימת עליו שהם ישלחו את הקלטת לעיתונות וזה יפגע בקמפיין שלו לקונגרס, נכון? אז לא הבנתי את הקטע של ה-2 מיליון או 4 מיליון דולרים. פתאום זה נראה שהוא מאיים עליה? מה הקשר שלו אליה או למר. לנדרמן בעקיפין? תסבירו. תודה רבה מראש, אני ממש מעריך את זה.

Victim Of Love

New member
אני אנסה לענות משהו סביר.

1. מר.לינדרמן הוא בעל קזינויים ופושע, ובין השאר תומך (כספית) בקמפיין של ניית'ן. ניקי הלוותה מלינדרמן כסף,והם סוחטים ממנה שהיא תשכב עם ניית'ן וחובה יבוטל. העורת הו סתם שם,פשוטמייצגת את לינג\דרמןשם. 2. הוא רוצה כסף כדיי להצליח בבחירות, ה הכל. (דני)

LeAnnDylan

Well-known member
השאלה שלי היא באיזה פרק אתה נמצא?

אם רק התחלת לראות את הסדרה ואתה נמצא בפרק 5 ולא מבין, עדיף לך להמשיך לראות ולהבין לבד. אם סיימת את העונה אבל עדין זה לא מובן לך (בהנחה וההסבר של דני לא מספק) אשמח לעזור לך, אני פשוט לא רוצה לספיילר לך במקרה ולא ראית את כל העונה

Bennyroyce

New member
אז קודם כל ...

תודה רבה לשניכם על העזרה! לשאלתך, אני אכן רק בפרק מס' חמש, כלומר רק עכשיו סיימתי את הפרק השישי. אני ממש נהנה מהסדרה והם בונים אותה בצורה נהדרת. בכל זאת, אני אשאל עוד שאלה ואת תוכלי להחליט בשבילי
אם זה באמת יהרוס לי את ההמשך, נתון להחלטתך בלבד. אז אני בערך מבין שמר. לנדרמן ביקש מניקי שתשכב עם ניית'ן, אז יש לו את מוטיב השוחד על ניית'ן. ללנדרמן עכשיו ישנה הוכחה כי הוא שכב עם אישה זרה במלון, עובדה אשר תהרוס לחלוטין את קמפיין הבחירות שלו בייחוד כי הוא דוגל באחדות המשפחה (לפי מה שעוזרתו של לנדרמן אמרה בפרק החמישי). אבל אם לנדרמן הוא תומך בקמפיין של ניית'ן מדוע הוא ירצה לסחוט אותו? בשביל מה? האם יש סיבה ספציפית שאותה אגלה בהמשך? ואם כן ואם לא, מה נסגר עם ה- 2 מיליון או 4 מיליון דולר בשיחה הזו של העוזרת של לנדרמן ושל ניית'ן? היא נראתה כמאיימת עליו ופשוט "השתנו הקלפים" ונראה כאילו הוא יודע טוב מאוד כיצד לשלוט/להפחיד אותה, משהו כמו "אבל עם 4 מיליון דולר אני אהיה איש קונגרס". בלבול מטורף !!! אהאהאהאהאהאה ...

LeAnnDylan

Well-known member
אני יכולה להסביר לך וזה לא יהרוס לך יותר מידי

אבל אתה גם תבין את זה בהמשך הפרקים אז עדיף לך לא לקרוא ספוילרים. אם בכל זאת תתעקש אני אסביר לך

למעלה