איגואנות

netaleion

New member
../images/Emo53.gif איגואנות

שלום! אני רוצה איגואנה, ואני סקרנית איך זה. האם הן דורשות טיפול מיוחד ותשומת לב? האם הן מלכלכות הרבה או עושות ריח לא טוב? האם הן מסתדרות עם כלבים?(יש לי גם כלב שאוהב לנשוך כל דבר שהוא רק יכול). האם יש סיבה אחרת שבגללה אמי הפולניה עשויה לא לרצות איגואנה? עוד דבר: כמה עולה איגואנה? בתודה מראש, נטע

s f b

New member
לפי דעתי

איגואנה לא צריכה לעלות הרבה כסף כשהיא צעירה. בנוגע לכלב חובב הלעיסות , אני לא הייתי מפגיש בניהם

Ella Bella

New member
איפה ראית בכזה מחיר ??

ולגבי הטיפול ושאר השאלות, אמור להיות על זה מאמר נדמה לי.

BabaGee

New member
בוודאות ???

בבית החיות 80-90 לאיגואנה צעירה? מתי הייתה שם לאחרונה ?

1צחי

New member
איגואנות

זאת חיה זולה לקנייה 100 ש"ח בבית החיות (לא יודע למה כתבו מחירים שונים)אך היא לא קלה לגידול כמו שחושבים. האיגואנה כמו רב הזוחלים צריכה חימום בחורף ועדיין בלילות של היום ,שמש או נורת UVB ועוד. איגואנה חייה 30 שנה בטיפול נכון והיא גדלה לשני מטר אורך (שני שליש מהאורך הוא הזנב). בקיצור קודם כל ישנו מאמר למעלה (בראש הדף ברשימת "מאמרים") תקראי ואחר כך את מוזמנת לשאול שאלות.

שובל09

New member
מממ... בבית החיות...

איגואנה יפה וצעירה עולה 80 ש"ח... יש להם כלוב אם מלא איגאנות!!!

Cruel Girl

New member
שאלה די חשובה

אני נמצאת באיזור חדרה וגם אני רוצה לרכוש איגואנה והחנות היחידה שמצאתי שמוכרים אותה בא היא בראש הין וזה ממש רחוקץ אני קוראת פה שאתם מדברים על בית החיות חנות בא הן נימכרות, השאלה שלי היא איפה החנות הזאת נמצאת? מישהו יכול בבקשה לתת לי כתובת מדויקת או תטלפון של החנות?

salingre

New member
האתר של בית החיות

http://www.animalhouse.co.il/ באתר יש גם מפה וטלפוןץץץאם את קונה אז קני שם כי הן ילידות שבי נראה לי

dudman18

New member
עוד שאלה

קראתי בכתבה שצריך אור מיוחד, למשל אור לבן , אדום ... וכו... הכוונה לאור של מנורת אולטרה, או מנורת שולחן? או... כאילו... אם משהו אחר... אני ישמח לדעת, עכשיו יש לי עוד שאלה, כשהיא בגיל צעיר, היא זריזה? נגיד, האם זה אפשרי לשחרר אותה בגינה? או שהיא מהירה מדי? ובכלל, הם רצות מהר? (גם בגיל הרך, וגם מאוחר יותר...) תודה לכם.

1צחי

New member
עוד תשובה

הנורה במקום שמש היא נורת UVB היא נורת פלורצ'נט מיוחדת לזוחלים. האור האדום היא נורת ספוט אדומה אשר משמשת לחימום. איגואנות הן זריזות ביותר ולא כדאי לשחררן בגינה.

dudman18

New member
תודה

הן זריזות גם בגיל בוגר? כשהן כבר ארוכות? כי חשבתי שזוהי מן חיה אדישה שכזאת...

למעלה