למי בא "בוגי"?

paradive info

New member
../images/Emo52.gif למי בא "בוגי"?

במסגרת שיפור השירות לצנחן החלטנו לשאול אתכם מה דעתכם שנעשה בוגי? אבל עקב קוצר הזמן, ענינו בשמכם והחלטנו שב 20,21 לאפריל נערוך את: "יום הצנחנית 2007 ובוגי פתיחת עונה
הבוגי כולו יהיה בסגנון ברזילאי כדי להזדהות עם העם הברזילאי (זה עדיף מלהזדהות עם הרומנים) אז מה יהיה לנו שם : מתנות מדליקות לצנחניות..... בצבעים ברזילאים צנחניות מאמצות צנחניות...בסגנון ברזילאי (כל אחת מישהי קצת פחות טובה ממנה), מיטב הצנחניות עושות LO לצנחניות....בסגנון ברזילאי צנחנים מפנקים צנחניות בצילום הצניחה שלהן....בסגנון מפנק פקרים מקפלים בחינם לצנחניות....בסגנון ברזילאי הגרלות ותחרויות נושאות פרסים מדהימים
סרטי וידאו של צנחניות מהמועדון לאורך כל היום על מסך גדול (בהזדמנות זאת - לכל מי שיש סרטים שמצולמות בהם צנחניות ישראליות!! אנא הביאו את הסרטים לעידו הולץ) ואז יגיע הערב ואיתו : ארוחת ערב (מי שניחש "בסגנון ברזילאי" - 2 נקודות) תחרות ה"צנחנית" הכי כוסית מבין הצנחנים (צנחנים מתחפשים לצנחניות) מוזיקה.... בסגנון מיזרחי ..... (סתם. סתם ברזילאי) צוות פרדייב נ.ב לאורך השבועות הקרובים נוציא עוד הודעות בהקשר של יום הצנחנית, כמו למשל תביאו צילומי וידאו של צנחניות שיש לכם, או הרשמו אם אתן רוצות לאמץ צנחנית או שיאמצו אותכן לצניחה או הודעות שדומות לאלה, אנא העבירו אותן לצנחניות והצנחנים שאתם יודעים שהם לא נכנסים בד"כ לפורום.

חחחח מיכאל קרעת אותי מצחוק

איזה חוש הומור משובח יש לך, צנחניות "מאמצות" צנחנים גדולללל חחחחחחחחח

holtzy

New member
אפרש לבוא לא מגולח אוהדי

יכול להיות שצנחנית יאמצו צנחנים, כן רסטה נסדר לך ברזילאיות, והחתולה של פריץ גם את קורעת... העיקר שההודעה הזו תהיה למעלה (ליטווין יא מנ.. איך השגת נעיצה)

holtzy

New member
אבל אני מכיר טוב את השטח

כל מה שצריך זה אחד עשרה מילים, בהם תוכל לכתוב כל מה שתרצה כי המטרה מקדשת, ואיזה תמונה תמיד יכולה לעזור. ועכשיו רק צריך לחכות שתהיה...

boodinger

New member
יש לי שאלה../images/Emo163.gif

אם מדובר ביום הצנחנית, אז לא ראוי שיארגנו להן ברזילאים, או בעצם גברים מאיזו ארץ שיחפצו??

למעלה