• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

lide

New member
../images/Emo51.gif

טוב אני מבין שגם בתרבות יש חוסר התיחסות, אז תודה לכם חבריי ביקרים.

polyethylene

New member
אתה מתכוון לשירשור ההיכרות ?!?

ככה, עשינו את זה כבר כמה פעמים, ואנשים יתחילו לכעוס וישלחו אותך לחפש בעמודים הקודמים, ובכל זאת אני בקצרה: שרה \ שרית polyethylene aka. בת 24 מתל אביב. מקשיבה לחמשת המופלאים מצאת pablo honey שזה אומר משנת 1992... עובדת כמנהלת בחברת תקשורת טלפונית ולומדת ניהול רשתות. זהו, מי שרוצה מוזמן להצטרף לשירשור, בגדול, דפדוף קצר בעמודי הארכיון יראה לך שרשור יותר רציני. welcome to our forum !!!

Major Thom

New member
אני לא חושבת שהוא מתכוון לזה, אבל

אם כבר.. איריס. major thom. בת 17. מחולון. מכורה פחות משנה. אבל מכורה מאד :). לא עובדת, בינתיים. בקושי לומדת. נחה, בעיקר. שומעת המון המון דברים. בעיקר בריטרוק ומוסיקה אלטרנטיבית. טיפה אלקטרוני (די ברור בגלל מי
).. אממ.. אין לי עוד הרבה מה להגיד עכשיו. אבל יש לי אייסיקיו, למקרה שאני אזכר במשהו
. (76845053) זהו. ביי. אה, אנד וולקאם טו דה פורום!
cocteau twins - persephone

lide

New member
o.k

קודם כל אני מאוד שמח לשתקבל לפורום, אתם אנשים שאני מאוד מתעניין כי כאן אני לא מוצא כאלה שבאמת אוהבים את rediohead. ושנית אני קריתשומנאי צפוני אמיתי. ישתחררתי לפני חודשיים,אני בן 21 וחצי עובד יותר נכון מחפס עבודה , כמובן חוסך לטיול. ואת המופלאים האלה אני שומע כבר שנה וחצי בערך, האהבה שלי למוזה של הפסיכודליה נבאה מהפינק פלויד הם המקור הרישמי.

בוקי ש

New member
להלן בוקי!

אני בוקי בן 18 מזכרון יעקב לא אוהב להשתמש במילה מכור אז אני פשוט אוהב את רדיוהד ושומע אותם כל יום כמעט וזה תמיד עושה טוב! מתחיל ללמוד י"ג, שומע מה שבא לי! יותר אינפורמציה??? מה אני מודיעין? ברוך הבא לפורום!

ואני..

אילנית, בת 16 גדרתית (כן קיים חור כזה) לא מעריצה אלא סוגדת רדיוהד כמעט שנתיים, וחוץ מהם שומעת ישראלי וענתיקות משעשעות בסגנון cream

man-o-war

New member
ואני

אני מתן, מנגן על גיטרה, שומע מוזיקה וחוץ מזה אני משתדל מאוד לא לעשות כלום, רוב הזמן אני מצליח. בן 17 וחוץ מרדיוהד אני מאוד אוהב פינק פלויד, רוקפור, ניל יאנג, מיוז, סמית´ס וכ"ו וכ"ו וכ"ו. זהו
Beach Boys - Smiley Smile - 08 - Wind Chimes
הצלחתי? :)

למעלה