טורטיתת

New member
../images/Emo51.gif

סתם בלי סיבה בא לי לאומר תודה - פשוט מרגישה כי לחבק לא תמיד יכולה. (
) ("דמעות של מלאכים. מדוע הם בוכים המלאכים? אולי בגלל שזה לא קל להיות מלאך...")

kivsadoingmee

New member
אין על מה...

חוצמיזה תמיד מספק להגיד תודה... כשאומרים תודה - חיוך עולה על הפנים... שיהיה יום טוב ונפלא... מלא במילות תודה... וחיוכים!

מיטל225

New member
אם כבר מדברים על מלאכים....

אז קבלו שיר מקסים על מלאך... מוקדש לכל מלאכיות הפורום
לפעמים אדם נולד ויש לו את הגורל ואת החלומות שלו בחיים כל אחד יכול להיות מלאך אך הבט בשתיי עייני רואות ולא אדע לאן לפנות פזמון: אתה כמו מלאך שלא שכח לחבק את העולם וכשהלב שלך אוהב מחייך הוא אל כולם עוד רגע בוא והושט לי יד בית ב': בשבילי רק אתה תמיד ראשון לאסוף ת'אחרון אף פעם לא אפחד עוד פעם הדלק לי נר בחושך האר לי את הדרך אף פעם לא לבד פזמון: אתה כמו מלאך שלא שכח לחבק את העולם וכשהלב שלך אוהב מחייך הוא אל כולם יחד בוא ונגשים חלום בית ג': כמו ניצוץ של כוכבים מחכה וזה מקסים מוקדש לך השיר שאל ליבך תמיד יאיר בליבי אוהבת לעולם פזמון: אתה כמו מלאך שלא שכח לחבק את העולם וכשהלב שלך אוהב מחייך הוא אל כולם מלאך שלי בלב אומר תודה..... מלאך שלי מלאך שלי ובנוסף, למלאכית הפרטית שלי

מיטל225

New member
שיר נוסף שאני מאוד אוהבת...

השירים הם של זמרת מאוד מוכשרת בשם ליאל קולט.... חומר למחשבה.. שיר מקסים! בני אדם נוגעים בכל מה שאסור בדרכם אל גן העדן הסגור מכסים את האמת באשליות טועים לרוב ולא לומדים מטעויות והעולם סופג לים את הדמעות ורק הזמן סוגר פצעים של מלחמות מי שומר על כל הספסלים העזובים בשלכת בשדרה ואין שם עוד צחוק של אוהבים. אם אנחנו כאן ואין עולם אחר בוא ונפתח את הדלתות לאהבה ונחלק אותה חינם שתתפזר שלעולם לא תיגמר האהבה אם אנחנו כאן, ואין עולם אחר. אנחנו כאן כמו נר שעם הזמן כבה נותנים מעט אבל רוצים כל כך הרבה יש אחד רוצה פחות אחר רוצה יותר ובסוף היום שניהם הופכים לצל עובר האהבה נותרה כלואה בגן סגור לעולם בגלל אותו נחש ארור הנשמה נותנת אור שלא יפול אך כנראה זה לא מספיק בתוך החושך הגדול. אם אנחנו כאן...

למעלה