../images/Emo51.gif

לכל השואלים ולכל המשתתפים בדיון עם חיים אלבוים. כפי שהודעתי מראש, לא זכיתי להשתתף לא בגלל שלא רציתי, אלא בגלל שלא ידעתי מה לשאול. לפיכך המסקנה המתבקשת היא, שהצד האומנותי איננו כה חזק אצלי. עם זאת אני חייב להודות, שהשאלות הפנטו אצלי (וכמובן גם התשובות) וכולן נמצאו מרתקות ומעניינות. חבריה! אנו נמצאים בתחילת חג החנוכה, שבו האור הולך ומתרבה. הלוואי, שנזכה כולנו ליהנות מהאור הטוב, ואולי לאלה, הרוצים בכל מאודם להשתנות (וגם אני כנראה נמנה עמם), יימצא הדרך לכך, ואז נוכל לחייות בשלום ובשלווה עם כולם. אני חייב להודות בהתרגשות, שגם אם לפעמים נדמה, שאיזו רוח רעה מנסה להשתלט על הפורום ולקלקל את הרושם הטוב שבו, הנה היא חולפת הולכת מהרה ואת מקומה תופסת הרוח הטובה. אז היום כולם נהדרים ונמשיך כך תמיד. חנוכה שמח לכולם ו... (רק למי, שאינם מקפידים על הקלוריות וכיו"ב) המון

les miserables

New member
הכל טוב ויפה..אבל..

דבר אחד לא הכי ברור לי. דיברת על שינוי שלך ושל עוד ועל המאמץ להצליחו..מה זה אומר? הייתה לי מין תחושה שדברים יושבים כאן טוב במקומם..זה אומר שאתה לא מקבל את הנטייה שלך או שאתה לא מכיר בה? אשמח לביאור..

JackDanyells

New member
המון סופגניות../images/Emo99.gif

תודה!! גם לך!
חחח "רוח רעה"
ומשהו קטן למנהלי הפורום: שימו את האירוח של אלבום בטאגליינס!! לדעתי זה ממש יעלה את הדרגה של הטאגליינס
אכן אירוח משובח

סבבב

New member
תודה על ההמלצה...

ותודה על ההשתתפות העניפה בפורום...

תודה! תודה!

וגם ברכת "ברוך הבא". בימים האחרונים הצטרפו כמה גולשים חדשים וגם להם שלוחה ברכת "ברוכים הבאים". מאז שאני מכיר את הפורום לרוב האווירה כאן הייתה לבבית מאוד. נכונות רבה לשתף ולהשתתף במה, שעובר עלינו כהומואים דתיים. זה לא קל אבל ניכרת התמיכה הרגשית ההדדית. כדי לא לפגוע באורחים החילוניים שבינינו - לרוב הם מתאימים עצמם לרמת הפורום וגם להם מגיעות המון ברכות על השתדלותם לסייע כאן למרות ניגודי ההשקפות. אני סבור, שדווקא טוב, שהם נמצאים כאן, ומבטאים את הצד החילוני. איש מאיתנו איננו מושלם ולאיש מאיתנו אין זכות לפסול את זולתו. אני מאחל לך המשך גלישה מהנה וגם הנאה מהמפגשים של אסף ושל אחרים, המאורגנים מפעם לפעם (כנראה לא אוכל להיות במפגש הקרוב, לצערי). מצטרף לדעתך בקשר לחיים אלבוים. רק אנא ממך! בכל
יש 400 קלוריות, המון שומן (גם טראנס) והמון סוכר לבן עד ש... נהיה רק בריאים. חנוכה שמח
לכ-ו-ל-םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

למעלה