איש

• פותח הנושא ora11
  • פורסם בתאריך

ora11

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifאיש ../images/Emo141.gif

שלום לך איש חזרתי כרגע מהעבודה והקלטת היתה על השולחן בעלי הביא את הדאר. עוד לא שמעתי אותה אבל בטוחה אני שהיא יפהפיה . איש ואתה בחור צעיר ויפה בלי עין הרע. שמחתי לראות את תמונתך וכך להכיר אפילו דרך תמונה. שתרבה לנגן ולהנעים לנו ולכל עם ישראל. ד"ש לאשתך ממני ומה להגיד היא זכתה. בהוקרה

צודקת אורה../images/Emo51.gif ר' איש.

אני מאזין עכשיו לקלטת, והיא באמת יפיפיה. לגבי שאר מעלותיך, נו טוב, לא אני הוא האיש לומר אותם. אורה עושה את זה יותר טוב...
עלה והצלח !

תודה לכם חברים יקרים../images/Emo13.gif

אני שמח שהקלטת הגיעה ליעדה. שמחתי מאוד לשלוח לכם אותה ולכבוד גדול יחשב לי הדבר. אין כל ספק שהחברים הקבועים בפורום שלנו הם השמנה והסלתה של החברה הישראלית בכלל ושל מערכת הפורומים של תפוז בפרט. פורום שמתנהל על מי מנוחות במשך למעלה משנה עם אוצר בלום של אומנות וחברים נהדרים.מה צריך יותר מזה בפורום? חיזקו ואימצו

ora11

New member
לילה טוב איש ותדה על המילים החמות|מ

לא נעלמתי חתני במילואים והייתי צריכה לעזור ליערה ביתי עם הנכדים. אחרי ששמעתי את הקלטת בערב בעת הצעידה היומית שלי ומה להגיד נפלא איך אתה אומר הנאה צרופה ומענגת. בהצלחה בהמשך.

ora11

New member
בן בטח צודקת../images/Emo51.gif

מה שמגיע לאיש שלנו צריך להגיד וזו באמת ההרגשה שלי.

התכוונתי, אורה ../images/Emo8.gif

שעל המראה של ה"איש" כפי שהוא משתקף מן העטיפה של הקלטת, אני מנוע להביע דיעה. שלא כך על המוסיקה. חגיגה לאוזניים ! וזאת משמיעה ראשונה ושניה. ביצוע מלוטש, נעים ואלגנטי.

ora11

New member
../images/Emo24.gifבן הבנתי את הכוונה

והתגובה שלי היא רק לטובה צדקת במה שכתבת. ואם לא הבנת אותי ונפגעת אז אני מתנצלת סליחה.

asaf2000

New member
../images/Emo51.gif

תודה על שתי הקלטות!! עוד לא האזנתי להן אבל מחר אני אאזין בטוח.

asaf2000

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

אשריך אש הרוח, שמעתי את "צפת שלי" ומאוד מאוד נהנתי. קלטת מעולה, והכי נהנתי מהניגון השני בקלטת!! (בצד א'). תודה!! ושוב תודה!

למעלה