ניקול (-:

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

תודה רבה על האיחול (בפס הכותרת הצהוב) התרגשתי... טוב, אז גל ביקשה ממני פרטים, ואני לא אחזיק אותה בהתח
קודם כל, אני ממש מצטערת אבל התבלבלתי עם התאריך, אני אפילו לא יודעת איך זה קרה, אבל התאריך הוא ה-2 באפריל. אני ואנתוני נתחתן עם מוזמנים, שמלה, חליפה וממש הכל... את ירח הדבש נבלה בהוואי וג´מייקה. אני מאוד מצטערת על כך שלא אוכל להתחתן ברבנות, אבל מה לעשות... בינתיים אנחנו קנינו בית ב.ל.א. ואנחנו מבלים הרבה... החתונה תיארך בלוס-אנג´לס אבל כשיתאפשר לשנינו נחגוג גם כאן, בארץ. אם מעניין אתכם, אני אוכל לתאר לכם את האולם, השמלה שלי, וכו´... אני רק יכולה לומר לכם, שאני מאוד מאושרת ומאוד
. אני מאוד מקווה שהנישואים הללו יצליחו ואני מקווה בשביל עוד זוגות בפורום הזה שיתמזל מזלם והם יימצאו את האושר (וישימו לו טבעת על האבצע
). אם אתם רוצים לדעת עוד פרטים אני אשמח לומר...

~Gal~

New member
נו בטח שרוצים לדעת, מה זאת אומרת?

ניקול, איפה אתם עכשיו? חזרת ל-LA? אין לך מושג כמה שאני שמחה בשבילך... באמת....
ברור שנרצה לשמוע הכל על החתונה, למשל - מה עם המשפחה שלך? הם מגיעים לשם? מבחינה רשמית - החתונה אזרחית אני מניחה. אז למעשה במסיבה עצמה תהיה רק חגיגה גדולה או שיהיה איזשהו טקס? אגב, אין לך על מה להצטער. החתונה ברבנות היא לא כזה להיט... זה לא הדבר הכי חשוב. הרבה יותר חשוב מה יהיה אחרי החתונה. ואם אחרי החתונה תהיי עם אדם שאת אוהבת הכי בעולם, אדם שעושה לך טוב, אדם שגורם לך לחייך כל בוקר - אז אפשר לוותר על טקס אחד... לא? (אה ובכלל - תודי שהמחשבה על המקוה יכולה גם לעודד....
) בכל אופן נשמח לשמוע פרטים על כל מה שבא לך לשתף ולספר - השמלה, האולם (איפה זה באמת? אני די מכירה את לוס-אנג´לס למען האמת), ההתרגשות - אנחנו כאן בשבילך. אוהבת, גל

ניקול (-:

New member
../images/Emo47.gif לבקשתכם....

אתם יודעים, בא לי רעיון שאנתוני אומר מטורף, אבל אני נורא רוצה חתונה על חוף הים. לא ממש על החול, אבל איפשהו ליד החוף לראות את השקיעה, להרגיש את הרוח. יש בלוס-אנג´לס אולמות עם יציאה מרפסות ענקיות שפונות לחוף, אז אני רוצה משהו כזה! אם אני אצליח, אני אוסיף תמונה של השימלה שלי (הרעיון לשימלה הוא שלי, התופרת פשוט תתפור אותה כבקשתי). החתונה תיהיה אזרחית אבל במסיבה עצמה יהיה טקס שעדיין לא ממש החלטנו מהו. המקווה זה לא תענוג גדול, זה נכון! האמת, אף פעם גם לא הייתי בו... אבל בכל זאת, אני יהודייה... זוג חברים שלנו התחתן בכנסייה וזאת חתונה מהממת מכל הבחינות! לא רק ההורים מגיעים, גם משפחה וחברים. ונכון, אין משהו יותר כיף מאשר לבלות את החיים ולהתעורר בבוקר ח\ליד האדם שאת הכי אוהבת בעולם! ואני עכשיו בארץ, בינתיים. אני עוזבת ביום שלישי אבל - אל דאגה! מלוס-אנג´לס אני גם אוכל לכתוב כאן ובחודשים הבאים אני אספר לכם יותר... עכשיו יש לי התלבטות - אני מאוד אוהבת סחלבים לבנים (וניל) ואני רוצה להחזיק שלושה גבעולים ארוכים כאלה עם השמלה אבל אני ממש מתלבשת בקשר לסידורי פרחים! המוכרת בחנות הציעה לי כל-כך הרבה סידורים וסוגי פרחים שיש לי כאב ראש! יש לכן אולי רעיונות לסוגי פרחים?
בינתיים, אני אנסה לצרף תמונה של השימלה שתיהיה לי... אוהבת נטע

ניקול (-:

New member
השמלה שלי...

טוב, קודם כל, התמונה היא קצת קטנה ומטושטשת אבל זה לא נורא. יש לי שני רעיונות, אחד מהם לפניכם והשני, אין ביכולתי לצרף תמונה. מוצא חן בעינכם? יש רעיונות לשיפור?

lir42

New member
השימלה יפיפיה !!!!!!

גם מה שכתבת יפה מאד.... האולם לכיוון הים רעיון מצוין אחותי התחתנה באולם מול הים וזה יפה אחלה רעיון!!!!!! מאחלת לך כל טוב משפחתך תהיה בחתונה? כל טוב שלך לירי

ניקול (-:

New member
תודה רבה לירי, ../images/Emo13.gif בקשר לשאלה...

כן, כמובן שהמשפחה שלי תיהיה! גם ההורים, הקרובים והחברים! נכון שהרעיון לאולם מצויין? גם אנתוני השתכנע וכשאחזור ללוס-אנג´לס ניסע לבדוק אולמות... השמלה באמת יפה, ככה גם אני חושבת. לירי, גם את חלק מזוג מעורב? שלך, נטע

lir42

New member
גל יקרה

אני כל כך שמחה בשבילך הכל נראה מושלם לא כך? בקשר לשאלתך אני כרגע ללא זוגיות. כאשר התגרשתי החלטתי שאני יהיה לבד תקופת מה לא שמתי לב איך חלף לו הזמן ואני כבר 3 שנים אחרי גירושי וללא זוגיות אבל אני מאמינה שאני לא יהיה לבד. זהו. מתי את חוזרת ללוס אנגליס? שלך לירי

~Gal~

New member
לכי על זה!

הרעיון של חתונה על הים - נשמע מעולה!!! איפה יש אולמות כאלה בלוס אנג´לס? באיזה חופים? נשמע ממש רומנטי ונפלא... מה גם שהצעת הנישואין היתה על החוף... אז בכלל...
והשמלה - מדהימה לדעתי - בכלל עושה רושם שזאת תהיה חתונה רומנטית להפליא... ובנוסף, לוס אנג´לס זה אחד המקומות שאני אישית הכי אוהבת... עיר נפלאה, מיוחדת, מעניינת.... ולגבי סידורי הפרחים - ממממ.... קשה.... לא יודעת מה האופציות אז קצת קשה לי להציע לך... את יודעת מה? בינתיים קחי את אלה:
ואל תתחילי מעכשיו להלחץ עם כל הארגונים לחתונה - יש לך עוד מלא מלא זמן... אל תתני לזה לעשות לך כאב ראש מעכשיו
המשיכי לעדכן... אוהבת גל

ניקול (-:

New member
../images/Emo1.gif אי של שלווה....

גל, אני אקשיב לעצתך ואני ארגע.... בקשר לאולמות, יש איזה אחד בלונג ביץ´ ובסנטה מוניקה נראה לי... אם לא אפשר לארגן משהו על החוף. כשיהיו לי הפרטים אכתוב. השמלה באמת יפה, אבל יש לי עוד שני רעיונות ואתם שניהם אני אצרף בהודעות שלי (כולם מוזמנים לעיין
) לוס אנג´לס היא עיר מקסימה באמת אבל כל-כך מצער אותי לראות את מה שקורה בין הפורטו ריקנים, השחורים והלבנים! אוף! אנתוני סיפר לי ששדדו שתי נשים והשוטר אפילו לא התערב... גועל נפש! זהו, עכשיו אני כבר רגועה יותר ולוקחת הכל ב´איזי´. אז מה חדש איתך ועם החבר שלך? ספרי לי עליו יותר פרטים... איך הכרתם, איך אתם חיים ככה בין ישראל לאוסטריה ולמשל מה הרגשת כאשר אוסטריה הדיחה את ישראל מהמונדיאל... (סתם). אוהבת, נטע

lir42

New member
ממש ממש המון המון בהצלחה

ובל טוב אתם בטח עושים הכנות כעת לפני החתונה. אני התחתנתי ברבנות ולאחר שנתיים התגרשתי זו לא מציאה גדולה את לא מפסידה הרבה אל תרגישי לא טוב עם עצמך או תטתערי האהבה תמיד מנצחת - כמו אצלך וזה הכי חשוב לא? שלך לירי

למעלה