רבה

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo39.gif

'שוקולתה' בשעה טובה ומבורכת הגיעה החבילה לפני כמה דקות,אז קודם כול
ענקית לך על התרומה הנדיבה של המכונית(איך מפעילים אותה?עוד לא פתחתי לגמרי את הקופסה...) והבובות
. כמו כן
גדולה לכול מי שלקח חלק בהעברת החבילה ובאיחסונה-צריפינה שהעבירה לנירה ששמרה טוב טוב על החבילה וגם הוסיפה דברים משלה וללימור שדאגה להעביר אליי את שתי השקיות יחד עם בעלה לפני כמה דקות
גדולה לכולכן,מחר אעביר הכול לבית ספר ונראה איך יהיו התגובות
דברים נוספים: *יש לי מאתמול בצהריים בעיה במסרים,ככה שאני מצטערת אם בבוקר כתבתי למישהו מסר ועד עכשיו לא הגבתי חזרה אחרי שענו לי,אני מקווה שזה יסתדר בקרוב,פניתי אל תפוז שיעזרו לי בעניין. *חוץ מיזה התיקים שכתבתי למסירה-הכחול של אחי הוא עם ציור של 'דרגון בול זי' והוא כאמור מתאים לילדים ביסודי,הקלמר הוא קלמר של כדורגל,והתיק השלישי עוד צריך לעבור כביסה(אני ארוקן אותו כשתיגמר הקייטנה,כנראה בסוף השבוע) ובתקווה ואכן אתרום אותו ראיתי ש'שוקולתה' ביקשה אז אשמח לתרום אותו(תלוי כמובן אם לא יהיה במצב ממש בעייתי ואם לא ארצה אותו לשנה נוספת כי אני ממש קשורה אליו ונדיר שאני קשורה ככה לתיק ולא מוצאת לו תחליפים). *וכמובן-עדיין מחפשים בובות זכר ונקבה בגודל של ילדים בדומה לאלה שמוצגות לראווה בחנויות בגדים(לילדים),לא בהכרח בובות ראווה ממש אבל כן בובות בגודל כזה לצורך לימודים עבור כיתה מסויימת(הכיתה שלי...) ברמה נמוכה בבית ספר לילדי סי.פי ונכויות מורכבות בצפון. ושוב
גדולה לכולם על האיכפתיות,הסבלנות,הנתינה והרצון הטוב לשמח אנשים

נירה63

New member
דיגה ליסטה שמחה ותודה ללימ3.

הוספתי כמה דברים, מסרי אותם לילדים או למי שאת חושבת לנכון. המשך חופשה נעימה ושוב תודה לכל התורמים והעוזרים בשינועים.

למעלה