רבה! (ושאלה)

../images/Emo51.gif רבה! (ושאלה)

היי סי היימן היתה אצלנו עכשיו בכנס מתגייסים בזכרון יעקב. על אף היותה חולה היא נתנה אחלה הופעה, אז קודם כל, המון המון תודה! את מוזמנת לזכרון כמה שבא לך.. עכשיו שאלה. היא שרה שיר יפה, על מישהו ומישהי, שאני זוכר ממנו "ירח", איך קוראים לשיר? ושוב, המון תודה! את אחלה זמרת. וד"ש לג´ואנה.

actress

New member
../images/Emo51.gifואתה זוכר עוד משהו חוץ מ../images/Emo29.gif

?

actress

New member
התקשרתי למפיק שלה והוא אמר לי ששם

השיר הוא ירח בשמיים והוא אמר עוד משהו אבל לא הבנתי.

ט י נ ה

New member
אפרו ג´ינג´י ........./images/Emo20.gif

הי רד אפרו ג´ינג´י ........ ההופעה היתה קצת קצרה ( " רק " 50 דקות ) כי כמו ששמעת עליתי לבמה עם 40 מעלות חום ודרך אגב ... אם היא היתה קצרה למה חצי מהחרה התחילו לגרד תת.............ת אחרי חצי שעה ולזוז באי נוחות והתחילו לפזול לכיוון הדלת ? הצעת יעול : ב 30 ליולי מופע של 3 שעול בעינב תל אביב אתהו מוזמן כמו כולם להגיע שלך אהבה גדולה סי

ט י נ ה

New member
../images/Emo9.gifהי עומרי מזיכרון מה קורה מותק

אז ככה .... זהו שיר מקסים של לאה שבת שנקרא " הירח בשמים " אגב לא מזמן הייתי בבלוזט עם להקה של חמישה איש חבל שלא באת היה ממש פצצות בגבות ... ככה אומרים היום אצלכם לא ? בכל אופן זהו אחלה שיר ואני עשיתי לו עיבוד טיפה צועני וסוחף כפי שראית ושמעת. בכל אופן ךמרות שבאמת עם חום גבוהה ווירוס מעצבן ... הייתם שווים הכל אתה מוזמן לבקר בפורום שלנו תמיד שלך סי

../images/Emo51.gif

דבר ראשון תרגישי טוב!
דבר שני, הביצוע שלך הרבה יותר יפה
דבר שלישי, באיזה דיסק אפשר להשיג אותו?
דבר רביעי, אמאלה!!! מתגייסים עוד חודש

RedAfroMan

New member
לא היית צריכה ליקרוא לי !!!

זה אני עם האפרו הג´ינג´י... היתי בשוק כשקראת לי... בכול מיקרה אחלה הופעה רק קצת קצרה... ד"א איך קראו לבחור הזה שעלה במקומי לשיר בסוף ???

למעלה