על המאמר נשים עם ADD

karin45

New member
../images/Emo51.gif על המאמר נשים עם ADD

שלום לכולם, אני מבקרת באופן קבוע בפרום זה ומתעדכנת בטיפולים, במאמרים בתרופות וכו´, אך אף פעם לא כתבתי. נכנסת כמעט קבוע לפורום כדי לבדוק ולהתעדכן בקשר לבנים שלי, יש לי בן בן-18 שאובחן כ-ADD ובן בן-10 שאובחן ADHD. הפעם זה שונה, ולמה? אחרי שקראתי את המאמר בננה 2 - נשים עם בעיות קשב וריכוז, פשוט הייתי בהלם, הנה הבנתי מה היתה הסיבה לכל התסכולים ועוגמת הנפש שעברתי במשך שנים. יושבת מול המחשב וקוראת את המאמר ואומרת הרי כתבו את המאמר הזה בשבילי. אף פעם לא הבנתי מה בעצם קורה לי. לעשות אבחון אני חושבת שאין צורך, הרי אני בת 45 ויש לי את כל הסימנים על היותי ADD, מה שבאמת אני צריכה לקבל טלפון או כתובת של פסיכולוג המתמחה בנושא. חייבת להתחיל בטיפול משפחתי, חושבת שזה השלב הראשון כדי שנצליח להבין מה קורה בבית הזה, כשיש שני בני משפחה עם ADD ואחד עם ADHD. הרבה תודה מראש

שלום קרין וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

קודם כל נהדר שאת איתנו! אני מקווה שאת מוצאת פה מקום נחמד לבוא אליו. לגבי המאמר, אני שמחה שהוא נגע לך, הרי זו היתה מטרתו..
גם בגיל מבוגר ניתן לעשות אבחון ולהתחיל לקבל טיפול, למרות שבגילך הייתי ממליצה על "מאמן אישי" שהוא אדם שמלווה אותך ועוזר לך להתארגן - משהו כמו פסיכולוג לענייני ארגון, אך שימי לב! לאחרונה צצו בארץ שרלטנים רבים שטוענים כי הם מאמנים אך חסרי כל הסמכה רשמית, שימי לב בבואך לחפש מאמן, מי האדם (רצוי שתהיה לו תעודה ממוסד המוכר ממשרד הבריאות) וכמובן - אנחנו פה לכל עניין!
אפרת

karin45

New member
לאפרת

תודה על תגובתך אבל היכן אני מוצאת פסיכולוג והיכן אני יכולה לעבור אבחון? האם בפורום ישנם עוד נשים עם בעיית ADD, היכולות להמליץ על מקום לאבחון ולפסיכולוג מלווה, ואפילו לקבל מהם טיפים איך הן מסתדרות. תודה וביי

@זהר@

New member
אם תדפדפי לך בכמה דפים אחרונים

של הפורום, תמצאי עוד כמה נשים (ואני בינהם) עם ADD/ADHD וגם קצת על הדרך שבה הן מתמודדות עם זה. אני כתבתי (קצת יותר למטה) על ההתמודדות היומים שלי .... כדי להמליץ על מאבחנים, צריך לדעת מאיזה איזור את בארץ ....

קרין, זוהר אמרה דבר נכון

אנחנו לא יודעים מהיכן את בארץ ולכן לא יכולים לעזור עם שמות ומקומות לאבחון, אבל אם את מעוניינת את יכולה לגשת לאבחון דרך קופת חולים רק עלייך לדעת דבר אחד: משרד הבריאות צחייב על פי החוק לעבור אבחון אצל הפסיכיאטר מעל גיל 18 במידה ובחרת לעשות זאת דרך קופת חולים. במידה ואת מעוניינת באבחון פרטי, הדרך הנכונה היא אבחון פסיכולוגי ואחר כך אבחון נוירולוגי. מחכה לשמוע ממך. אפרת

karin45

New member
לאפרת וזהר... ../images/Emo39.gif

זהר, קראתי את המכתב שלך וכל כך הרגשתי קרובה אליך, ברגע זה ממש אני כותבת והמילים פשוט לא זורמות ונזכרת שבמכתבך כתבת שבהשפעת הריטלין "המילים זורמות להן כל כך בקלות..." אני גרה באזור השרון לכן אפשרי להעביר לי כתובות של מאבחנים ופסיכולוגים מאזור המרכז, כל מקום יהיה נוח מתל-אביב עד חדרה. אפרת, בנוסף התייעץ עם רופא המשפחה בקופת חולים. תודה לכן

קרין שיהיה בהצלחה!

ואל תשכחי לספר באיזו אופציה בחרת...אני אישית חושבת ששוה לך ללכת למכון מעגלים - פני שם לד"ר לורנס מייטליס, חפשי את הטלפון ב-144

למעלה