על היחס..

nosa85

New member
../images/Emo51.gif על היחס..

לפני שבוע בדיוק העליתי את כתב ביד שי לניתוח, אבל כולם התעלמו מהשרשור שלי וענו לאלה ששאלו לפניי ואחריי.. האמת מעניין אותי למה עושים את זה, כי זה בכלל לא יפה.. צירפתי קישור להודעה הקודמת שלי.. יום טוב ועמכם הסליחה

shonshon5

New member
ווי לי!

החיים, לא תמיד הוגנים... ובסיטואציות מעין אלו חשוב מאד להשאר אופטימיים וגדושי תקווה. זאת למרות הידיעות המגיעות אלי ממקורות ממש מהימנים וידועי שם בצמרת הכלכלית, על החלטה שהתקבלה לחסוך בנחרצות בהוצאות האנרגיה בארץ. היישום הראשון המעשי של החלטה זו יהיה כיבוי מוחלט של האור בקצה המנהרה. בינינו, עם היד על הלב, הוא באמת היה מיותר. עדיף שלכל אחד יהיה פנס אישי. אבי, יבואן פנסים וקטורת.

Ramie

New member
שלום נסרין

אני מניח שההרגשה באמת דפוקה כשמתעלמים ממך. אני מצטער. מבחינת ניתוח הכתב, הדבר הראשון שמלמדים בקורס גרפולוגיה זה שעל מנת שכתב יהיה ראוי לבחינה גרפולוגית, הכותב צריך להיות בעל "בגרות גרפית". המשמעות היא שהכותב צריך להיות מבוגר, וכותב בשפת האם. ניתוח כתבי יד של צעירים בני פחות מ16 או 18 היא בעייתית. אני מניח שאפשר לנתח כתב יד כזה ע"י גרפולוג מנוסה מאד או מתמחה בילדים. לגבי שפת האם, אנני חושב שיש כאלה שעושים זאת. אנני יכול לכתוב בשם אחרים, אולם זו הסיבה שלא הגבתי על כתב ידך. יתכן שאת שואלת כעת את עצמך מדוע ציינת את גילך האמיתי ואת העובדה שאינך כותבת בשפת האם. מאד יתכן, שאם לא היית מציינת זאת היית זוכה לקבל ניתוח, אולם ניתוח זה לא היה שלך, ובטוח שהיו מתגלות בו תכונות שלליות שאין בך. זו הסיבה שלמרות שאין כל אפשרות לאמת בפורום את אמיתות הנתונים המסופקים ע"י הכותבים, רצוי מאד שאלה יהיו נכונים. בהצלחה

למעלה