לכולם ושאלה

../images/Emo51.gifלכולם ושאלה

טוב, הצטרפתי לניהול הפורום, ומאוד נעים להיות מסוגל למחוק הודעות של עצמך שכתבת בהם שטויות, ולהוסיף מה שאתה רוצה לקישורים ולגלריות וכל זה, אבל... תפקידו של מנהל פורום הוא סוג של דיקטטורה נאורה, בה הדיקטטור (המנהל) מתחשב בדעת החברים בקהילה אבל בסופו של דבר הוא המחליט הבלעדי, אישית אני שונא דיקטטורות (אם הייתי אוהב הייתי נשאר יותר שעות בעבודה
), ולכן הייתי רוצה לשתף אותכם בדילמה ולנסות להחליט בהתאם לדעתכם. התחלתי לכתוב סקירה על טום וויטס בשביל להוסיף למאמרים וחשבתי שבעצם הוא לא אגדת רוק קלאסית, כלומר לי אישית אין ספק שהוא אגדת רוק, ושייך לפורום הזה, אבל מצד שני, הוא משורר שנושאי הכתיבה שלו מעט איזוטריים, הוא לא בדיוק עושה רוק, והמוסיקה שלו קשה לעיקול, הוא מעולם לא זכה להצלחה ענקית כמו שאר האגדות שלנו והוא כנראה מצוי על התפר שבין פורום מוסיקה אלטרנטיבית לבין פורום אגדות רוק. מה דעתכם, כן אגדת רוק או לא אגדת רוק?, ויותר קריטי, יש לי כמה ימי חופש, לגמור לכתוב את המאמר או לא?

גנב! תחזיר לי מיד את הביטוי

"דיקטטורה נאורה"! לא שאני רכושני או משהו, אבל זה ש-ל-י טוב, סתם קפצתי להגיד ברכות לניבלונגים על התפקיד החדש. טום ווייטס בהחלט אגדה. המוסיקה שלו היא לא בדיוק רוק, אבל אנחנו כוללים אותה ברוק מהבחינה הסוציו-תרבותית, או משהו.
בכלופן, אני לא חושב שאגדת רוק חייב להיות רק מישהו שהצליח בענק, אחרת הדיון מתקצר משמעותית. טים הארדין, שהתאבד בגיל צעיר והוריש רק כשני שירים ששרדו לתפוצה משמעותית עד הלום, אבל השפיע עמוקות על דור שלם של ענקים (בוב דילן, לדוגמא) - אגדת רוק או לא? וכמו בכל פנתיאון, יש גם אלים זוטרים, כלומר כאלה שמופיעים באגדה מאד משמעותית, אבל לא כשחקנים מרכזיים. רוי הארפר, לדוגמא. מה יש למישהו להגיד על היצירה **שלו**? אני לא יודע כלום, אבל מכיר את שמו היטב מקריאה על זפלין. ואם חרגתי מגבולות הדיון, אני מתנצל

מודה ונשאר בירוחם

הי סרט, תודה איש... הביטוי אכן שלך, ואני אכן גנבתי אותו
ולא לא חרגת מגבולות היפך תיארת גבולות אלה בדיוק יוצא דופן, לעצם העניין, דעתי כדעתך...

ganooov

New member
אני מוחה! ../images/Emo13.gif

המושג "דיקטטורה נאורה" הומצא עלי (בלי ה-"נאורה"
). מאוד אהבתי את ההודעה שלך, מה שנקרא: LOL (אממ... לא עד כדי כך, אבל "אלים זוטרים" -
).

חידוד

את המאמר אני מן הסתם אכתוב (אני מקווה שבסוף השבוע) השאלה שלי היא מה דעתכם על וויטס?, הוא רוק?, הוא אגדת רוק?, וסתם אם הוא מוצא חן בעינכם?

electricGirl

New member
ייתכן שהוא כן אגדת רוק

שמעתי עליו אבל לא יצא לי להכיר את המוזיקה שלו. ומהיכרות שטחית עם המילים שלו, אני לא יכולה להגיד שהיה לי יותר מדי חשק להכיר...

למעלה