הניבלונגים
New member
../images/Emo51.gifלכולם ושאלה
טוב, הצטרפתי לניהול הפורום, ומאוד נעים להיות מסוגל למחוק הודעות של עצמך שכתבת בהם שטויות, ולהוסיף מה שאתה רוצה לקישורים ולגלריות וכל זה, אבל... תפקידו של מנהל פורום הוא סוג של דיקטטורה נאורה, בה הדיקטטור (המנהל) מתחשב בדעת החברים בקהילה אבל בסופו של דבר הוא המחליט הבלעדי, אישית אני שונא דיקטטורות (אם הייתי אוהב הייתי נשאר יותר שעות בעבודה
), ולכן הייתי רוצה לשתף אותכם בדילמה ולנסות להחליט בהתאם לדעתכם. התחלתי לכתוב סקירה על טום וויטס בשביל להוסיף למאמרים וחשבתי שבעצם הוא לא אגדת רוק קלאסית, כלומר לי אישית אין ספק שהוא אגדת רוק, ושייך לפורום הזה, אבל מצד שני, הוא משורר שנושאי הכתיבה שלו מעט איזוטריים, הוא לא בדיוק עושה רוק, והמוסיקה שלו קשה לעיקול, הוא מעולם לא זכה להצלחה ענקית כמו שאר האגדות שלנו והוא כנראה מצוי על התפר שבין פורום מוסיקה אלטרנטיבית לבין פורום אגדות רוק. מה דעתכם, כן אגדת רוק או לא אגדת רוק?, ויותר קריטי, יש לי כמה ימי חופש, לגמור לכתוב את המאמר או לא?
טוב, הצטרפתי לניהול הפורום, ומאוד נעים להיות מסוגל למחוק הודעות של עצמך שכתבת בהם שטויות, ולהוסיף מה שאתה רוצה לקישורים ולגלריות וכל זה, אבל... תפקידו של מנהל פורום הוא סוג של דיקטטורה נאורה, בה הדיקטטור (המנהל) מתחשב בדעת החברים בקהילה אבל בסופו של דבר הוא המחליט הבלעדי, אישית אני שונא דיקטטורות (אם הייתי אוהב הייתי נשאר יותר שעות בעבודה