בקשה אודה למי שיצרף לכאן גרף בארים יומי משנת 2001.תודה.
ה השוורים המקורי New member 25/11/03 #1 ../images/Emo51.gifבקשה אודה למי שיצרף לכאן גרף בארים יומי משנת 2001.תודה.
M M® Max New member 25/11/03 #5 השווריםביקשת גרף וגם קיבלת../images/Emo36.gif לגבי הגרף הזה ? עכשיו תחזיר לנו את הגרף אבל עם מסקנות...
השווריםביקשת גרף וגם קיבלת../images/Emo36.gif לגבי הגרף הזה ? עכשיו תחזיר לנו את הגרף אבל עם מסקנות...
ה השוורים המקורי New member 25/11/03 #6 עיין ערך "פורום שוק ההון"של תפוז. עמוד 511 .הנושא;"ואני מאמין"1300.
M M® Max New member 25/11/03 #7 עיינתי וצירפתי לינק ישירות../images/Emo36.gif להודעה שלך מאז אבל זה לא מספיק, אני רוצה לראות גרף עם קווים , ציורים, משהו, אני יודע שיש לך רעיונות למרות שאתה בעצמך חושב לפעמים שהם קצת דימיוניים.
עיינתי וצירפתי לינק ישירות../images/Emo36.gif להודעה שלך מאז אבל זה לא מספיק, אני רוצה לראות גרף עם קווים , ציורים, משהו, אני יודע שיש לך רעיונות למרות שאתה בעצמך חושב לפעמים שהם קצת דימיוניים.
ה השוורים המקורי New member 25/11/03 #8 מודה לך ידידי../images/Emo140.gif יש לי נפילות של המחשב.בכל מקרה אין לי אפשרות לצרף גרף.אבל מבטיח להראות בליווי גרף מדוע הגעתי למסקנה זו.
מודה לך ידידי../images/Emo140.gif יש לי נפילות של המחשב.בכל מקרה אין לי אפשרות לצרף גרף.אבל מבטיח להראות בליווי גרף מדוע הגעתי למסקנה זו.