בוקר טוב

../images/Emo51.gifבוקר טוב

תודה לכם על קבלת הפנים החמה. זה לא דבר מובן מאליו. מציצה לכם כבר זמן מה, ואולי הגיע השעה גם לכתוב.למרות שהמטבח הוא החלק הפחות אהוב עלי בבית---מוצאת את עצמי מבלה בו שעות רבות. אני צמחונית כבר שנים רבות. עכשיו גם ביתי הפכה לכזו. בני החייל ועדת חבריו, הם קניבלים. אני טורחת שעות -----והמקרר תמיד ריק. אשמח לקבל מכם מתכונים קלים להכנה, שישביעו את חבורת הרעבים. יום טוב לכם

נירהמ1

New member
צהריים טובים../images/Emo39.gif

ממש בדף זה, מתחת לבקשה שלך מאתמול שרשרתי כמה מתכונים צמחוניים. בהצלחה

נירהמ1

New member
דנטל - זה היה יכול להיות נחמד../images/Emo39.gif

אם הייתי עובדת יום עבודה רגיל, אבל היום אני עובדת מהבוקר עד לאחר חצות.

hogo26

New member
מה זה יום רגיל?

אפילו אני בקושי מכיר את זה, אני עובד בשיטת גומר הולך, יש ימים שב-13.00 בצהריים אני בדרך הבית, כמעט כל יום, רביעי וחמישי עוד שעה פלוס יותר,

נירהמ1

New member
הלוואי והייתי יכולה לעבוד בשיטה

של "גומר והולך". אין דבר כזה כאן. צריך לעבוד במסגרת של שעות עבודה - עם שעון.

hogo26

New member
למזלי

אני לא עובד עם כרטיס ושעון, וגם בעבודה הקודמת לא,היתה אותה שיטה, זה נוח בימים רגועים, בסוף שבוע עובדים קשה,עד-6 בערך,

דנטל

New member
../images/Emo12.gif למה כל כך הרבה?

אני עובדת בשתי עבודות. בעבודה הראשונה אני יכולה לבוא מתי שאני רוצה וללכת מתי שאני רוצה וכמובן שאמורה להספיק בטווח השעות שהקצבתי את המשימות לאותו יום. ביום חמישי זה כבר יותר בטווח שעות שמגדירים לי וזה במילא היום שאני הכי אוהבת. בעבודה השניה זה פחות גמיש, אבל זה גם רק בימי שני ושישי וימי רביעי לסירוגין ובסביבות ה- 4 שעות כל פעם. את שני מקומות העבודה האלה אני אוהבת, אבל אין כמו יום חמישי שזה היום הכי קשה, אבל הכי כיפי. היום היחיד שאני כמעט תמיד קמה בבוקר בלי בעיה.

hogo26

New member
מה הרבה?

לעבוד 4-5 שעות ביום? וגם אני יכול להגיע מתי שבא לי, ואני יכול להספיק ביום על מנת לא להגיע למחרת, לקחת יום חופש,

נירהמ1

New member
ביום חמישי אני עובדת 14-15 שעות

אבל יש לי סוף שבוע ארוך חמישי-שישי-שבת.

למעלה