אהובים שלי!

../images/Emo51.gifאהובים שלי!

שבת שלום מזמן לי הזדמן לי לכתוב לכם אבל אני מתעדכנת כל הזמן וממשיכה להתרגש. אתמול נפגשתי עם ארתור מאחורי הקלעים של ברנשים וחתיכות ושמחתי מאוד. דנה מיכל וארתור אלפי תודות על המחווה המרגשת.גם זיו אהב אותה מאוד. ביום רביעי אתארח אצל יצפאן וגם אשיר שיר. חוץ מזה מקווה שהאלופה תגרום לכם הנאה.אני כבר מכורה... תשמרו על עצמכם תהנו מכל רגע אוהבת תמיד לירז שלכם

A t z a

New member
הייי לך לירז!!!../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

מה קורה
? אני ומיכל שמחנו לדבר איתך אתמול,היית מקסימה
איזה כיף שאהבת את מה שהכנו לך
שיהיה בהצלחה עם ברנשים,האלופה ושאר העומס
ותהני ביצפאן!

RTur

New member
לירזזזז ../images/Emo47.gif ברנשית אלופה!../images/Emo6.gif

איזה כיף לקרוא הודעה ממך על הבוקר (כרגע התעוררתי חחח זה בוקר בשבילי) שיהיה המון בהצלחה עם האלופה, אני כבר מת לראות (לצערי אין לי VOD..
) ומחכה כבר המון זמן ליום ראשון הזה שמגיע מחר.. יום רביעי שיר ביצפאן - אני אקליט
תודה לך על אתמול ושיהיה בהצלחה בהכל!

Cm 2004

New member
../images/Emo51.gifלך אהובה שלי על עצם קיומך../images/Emo70.gif

לא צריך הרבה בשביל להתמכר לסדרה הזאת.. אני ראיתי כבר ת'פרק הראשון ואני חייב להגיד לך שקרעת אותי מצחוק בהתחלה שהיית החברה של סער.. השיער,השיניים,הדיבור.. אהבתי ת'צורת משחק! שיהיה המון בהצלחה בהמשך תמשיכי לעשות את מה שאת אוהבת ואילו בצורה הטובה ביותר אני מאחורייך ואיתך לאורך כל הדרך. מי מספר 1? אתה! מי מספר 1? אתה! מי מספר 1? סערררר פדידהה!

yaki123

New member
לירזזזזזז../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif..

אוהבים אותךךך!! אני הכי מחכה לראות אותך באלופה

Cm 2004

New member
ותאמינו לי שיש למה לחכות!

אתם הולכים להיות מופתעים,המומים ולצחוק בו זמנית.

PRINCESS GINA

New member
לירזו'ש...האם ראית את זה../images/Emo35.gif

היי לירזו'ש היפיפיה...ב-13 לפברואר פירסמו תמונות פפראצי שלך..האם ראית אותם? הנה הם למקרה שתרצי לראות: http://celebs.walla.co.il/?w=/3609/858742 וגם התלוננו (מעריצי ריטה) לוואלה על פירסום תמונות של נועם באינטרנט בניגוד להסכמתה או ידיעתה של ריטה! אשמח עם תיידעי אותה בדבר. תמונות בקישור
http://celebs.walla.co.il/?w=/3609/830589/53 שני רובין שגב

Green Day 1

New member
הזדמן לך לכתוב ב1 לאפריל../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחח סתם
ממש כיף שאת כותבת בפורום
אוהבים אותך!

mic22

New member
היי לירז ../images/Emo24.gif

היה ממש כיף לדבר איתך
בקרוב נבוא גם לראות את ההצגה