elian5

New member
../images/Emo50.gif

רציתי לקבל קצת תמיכה מכולכן אני לפני הפריה (פעם שלישית) ומקווה שאחרונה!! פעמיים קודמות הריון כימי בלבד.. אני מקווה שהכול ילך ב"ה טוב הפעם ונוכל סוף סוף לשמוח אחרי שלב הבטא. בכל אופן רציתי לאחל לכולכן שהלוואי וכולנו נגשים את מטרתנו ולהוסיף ולומר שהכי חשוב : אסור להרים ידיים או להתיאש !!!! אוהבת את כולכן - elian-5

elian5

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה!!!! יש לי הרגשה טובה הפעם מקווה שאנחנו נצליח, וכולכן... עברתי תהליך נפשי מאוד ממושך, מדיכאון אבסולוטי לאופטימיות תמידית וכוח רצון של פיל!!! אשמח לעזור לכול הנשמות הטובות... דרך אגב קצת רקע אנחנו בסירה הזו כבר כמעט 3 שנים. עברתי הפלה עצמונית מהריון ספונטני ראשון בשבוע 10, מאז טיפולים וטיפולים שתי הפריות ושתי הריונות כימיים. מכל הניסיון הרב גיליתי שהאופטימיות היא המפתח להצלחה , ורציתי לציין שההיתפנקות מאחורי ואני אמשיך באש ובמים. יעדכן אותכן בהמשך !!! elian5

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מחזיקים לך אצבעות, פעם שלישית ותינוק. נועם

elian5

New member
../images/Emo103.gif הרי זה הכל סטטיסטיקה....

לאחת זה כן פעם ראשונה ולשנייה לא, לאחרת בפעם ה -3 ו"לאחותה" ב-6 וכו... לכן האופטמיות שלי באה ממקום אחר של הבנה שצריך להמשיך ולא להתיאש.. אני מקווה שהכל יסתדר לטובה ב"ה בפעם הזאת ואם לא- חלילה וחס - אז לא נורא העיקר שתהיה פעם הבאה!!!

למעלה