!

עופר ב.ה

New member
../images/Emo50.gif !

אני כבר סיימתי עם השיט הזה לפני כחודשיים, אבל אתם עדיין לא...
אז למי מביניכם שנשאר/ה לו/לה שנה, שנתיים, חמש שנים... תחזיקו מעמד. זה נגמר מהר משחושבים. ועוד משהו (שבטח אומרים לכם כל הזמן) - אתם עוד תתגעגעו לתקופה הזאת. אז שוב
, עופר

אני מסכים עם זה שנתגעגע...

לא ללימודים...כמובן :) אבל לצחוקים בהפסקות לצחוקים על המורים
זה ממש יחסר ): בתור מישהו שהשנה זו האחרונה שלו...אני מרגיש כבר את הסוף וזה קצת עצוב... משפט נחמד ששמעתי פעם (בפרק הראשון של הסדרה הצלצול הגואל :) ) בית ספר זה אחלה דבר! אבל הלימודים מפריעים.

גל פ

New member
טוב לי נישאר עוד 6 שנים!!!!!!

כיתה ז´ נראה לי אני יסתדר אבל דבר אחד מפחיד אותי! האלימות בבית הספר!!!!!. אז תמנו לי עצות איך לחיות בבית הספר בלי שיבואו אליי ויתחילו לתת לי מכות! אנחנו בית ספר מקיף (חטיבת ביניים ותיכון ביחד)! אז תמנו לי עצות! גל פ

../images/Emo6.gif אני זוכר את זה...

נכנסים לבית ספר...אנחנו הכי קטנים..מפחדים מהגדולים :) זה לא רע כמו שזה נשמע... תסתובב עם חברים שלך...אל תדבר עם הגדולים (לא בקללות וכאלה ז"א) וזהו... ה"גדולים" לא נטפלים סתם...טוב לפעמים..אבל אפשר לחייך (כאילו "בסדר...ירדת עלי קצת עם חברים שלך מצחיק...אהאה...") אבל לא לקלל ולהתיח איתו...כי אם יש משהו שגדולים שונאים זה שקטנים משחקים אותה יותר גברים מהם
חוץ מזה תתפלא אבל אפשר גם להתידד עם ה"גדולים" האלה (:) בהצלחה! (ושלא תחטוף מכות
)

כן....גם לי היה ככה שנה שעברה ../images/Emo13.gif

למרות שאני דתיה, ואנחנו רק בנות ובעיה של מכות בטוח אין- בכל זאת מרגישים קצת חסרי ביטחון ליד כל הגדולות... אז שנה מצויינת לכולם ו-
בהכל!!!! love ~יעלית~

גל פ

New member
תודה על העצה!!!

ושלכולם יהיה שנה טובה!
בלימודים!!!! גל פ

אני בכיתה ט!!! (הגדול בבצפר!!)

אבל אצלינו בכיתה היו (כשהיינו קטנים) הילדים שחברים של הגדולים הילדים שסתם עומדים בצד ומסתכלים איך מרביצים לחברים שלהם (כמוני...) והילדים שהגדולים מרביצים להם וילדים כמוני מסתכלים.... ככה זה בבצפר שלי (אם חושבים על זה ככה זה בישוב שלי....) רועי (שאוהב להסתכל
)

עופר ב.ה

New member
אני הסתדרתי 12 שנה

בלי שיגעו בי, והייתי רחוק מלהיות זה שיפחדו לגעת בו. פשוט צריך להתרחק ממקור לצרות. אם אומרים לך משהו, להתעלם. ואפילו אם קצת נוגעים בך. יש כאלה שמחכים שיגיבו להקנטות שלהם ומכאן הדרך ל"יאללה-מכות" קצרה. אתם יכולים אולי להגיד שברעננה זה לא חוכמה, אבל זה נראה לי מתכון טוב להימנעות מצרות, או לפחות הקטנת השיעור שלהן. בהצלחה עופר

למעלה