לכל מי שניגש היום לבגרות באנגלית, שיהיה המון בהצלחה!
מ משו אמיתי New member 22/5/06 #1 ../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif לכל מי שניגש היום לבגרות באנגלית, שיהיה המון בהצלחה!
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif לכל מי שניגש היום לבגרות באנגלית, שיהיה המון בהצלחה!
ה הציורים של יובל New member 22/5/06 #2 בהצלחה../images/Emo24.gif אורעד, את תהיי בהופעה של עברי במעגן מיכאל?
ר רותם השמיינה New member 22/5/06 #6 ב-E היה קשה ../images/Emo122.gif ב-C כבר היה די טוב המ.. יהיה פסדר
M Margarita chum New member 23/5/06 #8 בתור אחת שהגישו אותה על 78..../images/Emo117.gif אני חייבת לומר שהיה ממש ממש קל. יחסית לאנסינים שהכינו אותנו אליהם כל השנה, זה היה ממש משחק ילדים
בתור אחת שהגישו אותה על 78..../images/Emo117.gif אני חייבת לומר שהיה ממש ממש קל. יחסית לאנסינים שהכינו אותנו אליהם כל השנה, זה היה ממש משחק ילדים
ס סתם אבודה New member 23/5/06 #9 אם עשית את C אז כן, היה פשוט למדי. הגעתי בדיוק כשחמש יחידות סיימו.. לא היה אחד שלא יצא עם דמעות זה היה מחזה משעשע...
אם עשית את C אז כן, היה פשוט למדי. הגעתי בדיוק כשחמש יחידות סיימו.. לא היה אחד שלא יצא עם דמעות זה היה מחזה משעשע...
M Margarita chum New member 23/5/06 #10 אני עשיתי את e....../images/Emo151.gif ודווקא יצאתי לי בכיף לעשן סיגרייה