מחר לעדי בבגרות

Ana Lyn Newkirk

New member
עדי, דמייני שעכשיו 16:20

[רק עכשיו חזרתי מהבגרות
] והלך לי ממש אבל ממש קשה
באנסין הלך לי בהתחלה בסדר, אבל אז נתקעתי ב-2 שאלות האחרונות ובקושי חירבתי שם משהו. בליסנינג בהתחלה שמענו מקוטע, (נוסף על כך שהיינו בכיתה איזה 40 תלמידים והיה ממש צפוף וקשה לשמוע) ואח"כ לא הסכימו להחזיר לנו את השידור הראשון ששמענו אותו מקוטע, כך שממש לא הבנתי כלום ממה שדיברו. למזלי, התברר לי אחרי המבחן שאיזה 4 תשובות שהימרתי עליהן יצאו נכון ובליסנינג בכלל היתה שאלה ששמעתי מכל הפסקה רק את המילה "אינטרנט" ועל סמך זה פילצנתי איזו תשובה שבסוף התבררה כאולי נכונה. נקווה שיילך טוב
ואם לא.. בשביל זה יש גם 11/7 ואגב, עדידה, עשית שוב את F?
(כהרגלך
)

adii1201

New member
קודם כל זה ב-12../images/Emo3.gif (נראה לי...)

ואמממ תודע
וכן עשיתי את F ובניגוד אליך, לי הלך מעולה
... גם F וגם G בדקתי תשובות באינטרנט והכל שם נכון
מה שאומר שנק' אם וכאשר אני מאבדת זה אך ורק על הקטע כתיבה מה שיכול לזכות אותי ב-96 בערך ב-G מכיוון שיורודת לי בחיבורים 3-4 נק' מקסימום
ובאסה גם לי בפעם הראשונה לא שמעו טוב וזה סתם מבאס... אבל לא נורא אתה יכול לגשת כמה שאתה רוצה עד שתעזוב ת'תיכון
אגב למקרה שלא ידעת יש 2 גירסאות לכל בגרות!

אחלה! אני שמח בשבילך ../images/Emo9.gif

ומה לגבי E? את E החלטת שאת כבר לא עושה יותר
בכל מקרה, אני מקווה שיילך לי טוב ב-F,G שנה הבאה

adii1201

New member
אמממ אולי מועד חורף

או שנה הבאה
תלוי במידת הכוח והרצון שלי

עדי איך הלך לך? ואם כבר מדברים על

בגרויות בהצלחה לכל מי שעושה ביום שני בגרות במתמטיקה!! זה כל כך קרוב ואני די לחוץ..... בהצלחה לכולם

adii1201

New member
כן כן בהצלחה ../images/Emo3.gif

אני דווקא לא לחוצה
והיה לי ממש טוב... בדקתי תשובות באינטרנט וגם ב-F וגם ב-G כל התשובות שלי נכונות

adii1201

New member
אני לא עשיתי G אפעם אז אין לי

למה להשוות אבל G ממש לא היה קשה... ז"א היה לנו סיפור על איזושהי מחלה שאני אפילו לא יכולה להגיד את השם שלה (שם מסובך) אבל הסיפור עצמו היה דיי קל... וגם השאלות... החיבור היה לו נושא שאפשר למרוח ולחרבש חבל"ז רק שאני קצת נתקעתי בו כי היה צריך לכתוב 2-3 איכויות באופי של בנאדם שלפי דעתי הן הכי חשובות. אז לא מצאתי איכות

Ana Lyn Newkirk

New member
נראה לי שלמדתי על המחלה הזו בביו'

ובכל מקרה, סתם מתוך התעניינות: עד כמה F ו-G יותר קשים מ-E? משהו בלתי נסבל? או שרק מבחינת האוצר מילים?

adii1201

New member
סורי לאכזב אותך

אבל הרבה יותר קשה.. גם כי הטקסט יותר קשה וגם בגלל שיש לך שם קטע כתיבה... ואיך אתה יודע אם למדת על המחלה הזו אם אפילו לא אמרתי איזו מחלה זו?

Ana Lyn Newkirk

New member
בקשר למחלה המוזרה ../images/Emo5.gif

חברים אחרים שלי מי"ב שעשו את G סיפרו לי שהיה משהו על המחלה המוזרה הזו. בקשר ל-F ו-G אז הבעיה שלי באמת תהיה בלהבין את הטקסט, אבל אני חושב שבחיבור דווקא יהיה לי יותר בסדר כי אין שם "נכון" או "לא נכון" ואם אתה כותב משהו ענייני אז לא מורידים לך הרבה על השגיאות כתיב ובכל מקרה אתה לוקח את המטלה הזו לאן שאתה רוצה וכותב על איזה נושא שבא לך, וזה מוצא חן בעיניי. בליסנינג אני דווקא נורא התקשיתי כי קשה לי להבין אנגלית משמיעה וכי שם היו תשובות חד משמעיות. בכל מקרה, איך את מציעה לי לשפר את האנגלית שלי? (חוץ מכל התשובות הדפוקות הידועות: "תראה יותר סדרות באנגלית/תשמע יותר מוסיקה/תקרא יותר ספרים".. איך אפשר באמת לשפר את האנגלית שלך באופן שלא יעיק עליי יותר מדי כי לתרגל אנסינים כל יום אני ממש לא מתכוון

adii1201

New member
אממממ אני לא מסכימה איתך

ואתה טועה... אתה לא יכול לקחת את זה לאן שאתה רוצה ולכתוב על מה שבא לך... יש נושא מסויים ואתה חייב לעמוד בו ולענות על השאלה ששאלו אותך. מה גם שב-F יכול להיות שלא יירד לך במיקוד פורמל לטר וזה דיי קשה... מה ז"א קשה... קשה כי יש שם מיליון דברים שצריך לשים לב אליהם... אבל אל תשכח שבחיבור מורידים על שגיאות כתיב (ולא רק בחיבור גם באנסין- משו באין בכלל ב-E) ומורידים נק' על Grammar. לא יודעת למה התקשית בליסנינג זה החלק הכי קל והכי כייפי שיש בבגרות הזו
בנוסף, כל תשובה ב-E שווה חצי מהנק' שהיא שווה ב-F וב-G מכיוון שיש לך את התשובות של הליסנינג... התשובות אם אתה טועה בהן ב-F או ב-G הלך עליך, כל שאלה שם זה איזה 18 נק'... שזה מלא! וב-G בכלל, כל קשר בין השאלות לטקסט הוא מקרי לחלוטין... בכל מקרה, כן אתה צריך לראות יותר סדרות באנגלית ולקרוא יותר ספרים, זה מה שעזר לי אבל אתה לא יכול לקחת אותי כדוג' מ-2 סיבות: א) יש לי קליטה מטורפת לשפות ואני קולטת ממש מהר ב) הייתה לי מורה פרטית פול שנים כי המורה ביסודי הייתה על הפנים... בכל מקרה אם אתה שואל אותי? קח מורה פרטית היא תעזור לך ותכוון אותך לאיזה כיוון ללכת כי כמו שאמרת לרגל אנסינים כל יום לא בא בחשבון וזה לא מה שישנה כי אתה גם חייב להגדיל את אוצר המילים שלך... בכל מקרה בהצלחה

adii1201

New member
אה ולגבי מתמטיקה ../images/Emo3.gif

להזכירך ירדתי ל-4 מסקנה אני עושה את שאלון 004 בלבד

למעלה