ל- lost שלנו

לא האמנתי למראה עיני!

שמימייתי - לבי מתמלא בגאווה. לא יאומן מה קורה לך מאז הפעם הראשונה שכתבת בפורום שלנו. אין מילים - יש בך כוחות כמו שחשבתי בהתחלה. המלצה קטנה - יפנו אליך [כמו בת ה-15] שזקוקים ליעוץ פסיכולוגי. את נותנת תמיכה נהדרת ובאותו זמן יכולים לקבל יעוץ מאיש מקצוע - יש פורום של יעוץ פסיכולוגי בתפוז. עלי והצליחי!

noa128

New member
מליון ../images/Emo50.gif לוסט יקרה

אכן עבודת קודש מופלאה את עושה - כל הכבוד יקירתי, במלוא ההערכה,

LostInTheSky

New member
איזו הפתעה... ../images/Emo13.gif

תודה לכולם ... סקיטון עשה לי הפתעה קטנה... תודה רבה,

שמיימית - בהמשך לענין

כשבאתי ארצה וראיתי מה קורה פה החלטתי לעשות מעשה. תמצית הרעיון מופיעה בספר שכתבתי. עכשיו אני עובדת על פיתוח של תכנית חינוכית בנושא נהיגה וחוקי תנועה. זה הולך להיות משהו אחר ממה שכולכם רגילים. זה הולך להיות מהפכה מחשבתית. כבר ניסיתי את הכיוון על כמה והתוצאה היא אחת: "וואו". אם יהיה לי כוח התמדה - אני אדחוף את זה הלאה. אם אתעייף - אני חושבת להפגש עם שמיימית ואולי להעביר את המושכות אליה. מה אתם אומרים?

LostInTheSky

New member
../images/Emo2.gif אני המומה....

תלתלית....אין לי מילים.... אני באמת המומה... לא סיפרת שיש ספר ולא ספרת על תוכנית חדשה.... ובטח שבטח לא סיפרת שאת פועלת בנושא הזה... באמת שימחת אותי .... ואני כל כך גאה ובטוחה שלא תתעייפי ותמשיכי לעסוק בנושא החשוב. ואם את צריכה עזרה, אני תמיד מוכנה... כל עזרה שהיא... אוהבת, LOST IN THE SKY

kisslali

New member
היי לוסט

כבר בדיון הקודם על המצגת רציתי לספר לך על חברה שבחרה כנושא סיום לקורס בתואר שני להכין מצגת על אחיה שנהרג בתאונת דרכים. המצגת כאמור הייתה עבודת הסיום, כל הקורס הקודש להכנת המרכיבים שלה. בשונה ממך היא בחרה להתמקד באחיה ולהתייחס לדרך בה מת בעקיפין. אולי בגלל שהוא היה בן 40 במותו הספיק לחיות חיים מלאים ולהשאיר אחריו משפחה. היא בחרה לקרוא לעבודת הסיום "לעבד כדי לאבד". היא הסבירה לי שכדי להפרד ועוד יותר מזה כדי לוותר על האבל הנצחי בו היא חיה, היא הייתה צריכה לעבד את האבל והעצב ובכך לאבד אותו כשליט של חייה. (אני מדגישה: לא לתת לזכרו של אחיה ללכת לאיבוד, כי אם לאבל ששלט בה שנים רבות.) מאחלת לך המון הצלחה בעשיה ברוכה זו, ללי

lost in dreams

New member
וואו... כל הכבוד!!!

לוסט יקירתי, דבר ראשון- כל הכבוד על היוזמה המבורכת!!! דבר שני- שיהיה לך המון המון בהצלחה עם הפורום!!! אני מקווה שהוא יעזור גם לך עם ההתמודדות, וגם לאחרים... אז באמת כל הכבוד והמון הצלחה
אוהבת עדי

למעלה