../images/Emo50.gif לפורום החדש....
היי ישראל...אני מפורום השכן תאומים ושלישיות....הבטחתי שאהיה פה והנה אני.....אז קראתי את הודעת המנהל שלך והירשמתי .....נראה לי שתוכל לעזור לי...
אז אתחיל.... אני אמא לשלישיה ואחות במקצועי... וכעת לעניין....
אחת מבנותיי סובלת מרפלוקס...מלבד זה שהיא מקבלת אינפמיל ER התחלנו לפני כמה חודשים טיפול בפריפולסיד....(עשינו אקג קודם) ....חודשיים חלפו והילדה הגיבה יפה לתרופה...ומשום מה לפני חודש (לאחר חיסון MMR אין לי שמץ מושג אם יש לזה קשר) היא חזרה להקיא כל ארוחה!! לציין שאלו לא פליטות...שוב חזרנו לרופאה ובכל ביקורת הרופאה מעלה שוב ושוב את מינון בתרופה...השאלה מה הלימט של שמותר לתת לילדה ששוקלת 6.700קג .....והאם זה נראה לך נורמלי כמות של 2CC 4 פעמים ביום? האם יש סכנות לתרופה או סיבוכים אפשריים? (אחרי הכל היא היתה חייבת לעבור אקג קודם משמע זה לא סתם תרופה!!)... כעת הופנתי לעשות ו.ק.ת ולפרופ´ לגסטרו....ואני מחכה לזה בקוצר רוח...ועם זאת...מעוניינת להכיר את התרופה יותר.... 2 מתוך שלושת ילדיי מקבלים שמן M.C.T...עד כמה הוא באמת עוזר לעליה במשקל? אני מוסיפה להם זאת למזון כבר מעל חצי שנה....בהתחלה היסתמנה תנופה של עליה במשקל וכעת לדעתי אני מוסיפה מתוך הרגל.....לא נראה לי שזה ממש מועיל )אולי גם לא מזיק!!) מה אתה יודע על התוסף הזה? והאם יש תוספים אחרים טובים יותר? (אני מוסיפה גם פוליקוז)... אחרי שחירטטתי בלי סוף אשלח הכל ואז הודעתי תעלם לי בדרך ואז אתפגר
מקווה שהיא תעבור חלק... תודה ישראל....מניחה שעוד נשתמע.... תעזור לי ללמוד למבחן התרופות שעומד לפניי? (אני עובדת במחלקה לפנימית ושיהיו כולם בריאים לא חסרים תרופות ם ובלל!)... תודה קרן
היי ישראל...אני מפורום השכן תאומים ושלישיות....הבטחתי שאהיה פה והנה אני.....אז קראתי את הודעת המנהל שלך והירשמתי .....נראה לי שתוכל לעזור לי...