Woking

New member
../images/Emo5.gif

|
The Most Hated Family in America In any country, let alone one as patriotic as the US, few actions are as provocative as protesting at a soldier's funeral. The Phelps family pickets mourners across the country, to mark what it describes as God's revenge on the US for tolerating homosexuality.​

ciccio

New member
הידד לדמוקרטיה

שאני אביא קישור לכל שטות שפולטים קרדינלים מהותיקן, עכשיו שיש דיבורים רציניים פחות או יותר לאיחוד זוגות חד מיניים באיטליה, אינשאללה בימנו אנו...

ro99

New member
בהתחלה לא הבנתי

איך ה-BBC רק עכשיו "מגלה את אמריקה" (המשפוחה וה"כנסיה" שלהם ידועים בעיקר מהאתר הידוע לשמצה God hates fags ומהפעילות שמוזכרת פה מחוץ לבתי קברות - זה סיפור ענתיקה ביותר). ואז ראיתי שלואי ת'רו (החביב עלי) מקדיש להם אחת מהתכניות המוכרות שלו וצריך לפרסם את הסידרה החדשה... אז באמת אין פה שום חדש תחת השמש.

Woking

New member
טוב לי זה היה חדש

אבל באמת בכתבה כתוב שהם עושים את זה כבר הרבה שנים. אני חושב שאפילו בשביל האנשים החשוכים האלו, להגיד למישהו שהבן שלו נהרג בגלל שאלוהים כועס על אמריקה זה שפל חסר תקדים.

ro99

New member
בנתיים ראיתי את הסרט

זה מעין מה שידוע בפסיכולוגיה כ-group psychosis - דבר שקורה בכתות. אדיוט אחד או בזכות כריזמה, או במקרה הזה בזכות שיצר לעצמו את ה-followers שלו, כי כולם משפחה אחת (ודומים אחד לשני דור אחרי דור בצורה קצת מוגזמת...) מקים לעצמו עולם עם אקסיומות מהחלל החיצון. כל מי שנולד לתוך העוות הזה עובר שטיפת מוח (או יותר נכון, אם אין מציאות אחרת אין צורך בשטיפת מוח). וכולם משוכנעים בצדקתם שהם הצדיקים היחידים בעולם כולו. משפחה מפגרת במיוחד. מה שמראה את זה הכי טוב זה השנאה התהומית מהסביבה שלהם שהם בעצמם לא במיוחד ניו-יורק, to put it mildly...

daavid2006

New member
רק ש...

הסיבה שהם שנואים היא שהם לא פטריוטים, לא בגל שהם הומופובים ודתיים קיצוניים. בזה דווקא יש להם מכונה משותף עם הרבה אמריקאים.

ro99

New member
צודק

ה"תורה" שלהם היא בו זמנית מגעילה להחריד ומגוחכת עד דמעות. הילדים שלהם לומדים לדקלם מילים ומושגים מבלי להבין מילה. שני דברים נשארו חרוטים בזכרוני. אחד זה ילד קטן שמפגין מחוץ לחנות שבדית (תסלחו לי ששכחתי את השטות האטומית שחייבה הפגנה) ואמא שלו עוזרת לו "להתראיין" ע"י לואי ת'רו. אמא: What's worse than a how-mow-sekshl? ילד: Swedish? אמא מעודדת אותו לחשוב עוד קצת (כי לואי טוען שהילדים בכלל לא מבינים את כל התאוריה) מה יכול להיות עוד יותר גרוע מהוומווסקשל. Dyke! הילד צועק בהתלהבות. ועוד זכור לי דבר שמשהו שם אמר על יהודים (אנחנו לא רק הרגנו את ישו! יש עוד!) Jews worship the rectum היה צריך לשפוך עלי מים קרים אחרי ששמעתי את זה. מוכר לכולנו, לא? הם באמת מבחילים במיוחד (ולמרות זאת, אלו שנולדו לתוך זה מעוררים רחמים כי אין להם אמת אחרת והם לא קולטים כמה שהם אומללים ולמה כולם שונאים אותם - בארץ אחרת משרד הסעד מזמן היה מוציא ילדים מבית כזה). אבל מצד שני מדובר ב-70 פלוס אנשים. יש לי דברים אחרים להתרגש מהם. זה אפילו לא אמבה בקונטקסט של סדר הגודל של העולם כולו.

למעלה