לפניכם אישה שבטיפשוטה, גם יצאה מהמטבח וגם חושבת שזה מעניין מישהו... (למרות שאני לא בטוח שהיא אישה)
G GMN New member 26/1/07 #1 ../images/Emo5.gif לפניכם אישה שבטיפשוטה, גם יצאה מהמטבח וגם חושבת שזה מעניין מישהו... (למרות שאני לא בטוח שהיא אישה)
../images/Emo5.gif לפניכם אישה שבטיפשוטה, גם יצאה מהמטבח וגם חושבת שזה מעניין מישהו... (למרות שאני לא בטוח שהיא אישה)
H Hen m New member 27/1/07 #9 זה לא מיונז, אלו מי פה... מגרגרים ומקבלים ניחוח ערמונים נהדר.. ממממ....
S S u p e r S h e e p New member 27/1/07 #8 היא צריכה פוש-אפ!../images/Emo45.gif ../images/Emo163.gif
מ מעכיר אווירות New member 27/1/07 #10 וגם ניסתה פעם ללמוד לדבר, ונכשלה. "א. בלה בלבלבלבה בלה בלה בלה. 2. בלבלבלבלבה בלה בלה בלבלה. ג. בלה בלה בלה בלהבלבלה בולבול. ד.בלבלבלבלבללבלבלבלה."
וגם ניסתה פעם ללמוד לדבר, ונכשלה. "א. בלה בלבלבלבה בלה בלה בלה. 2. בלבלבלבלבה בלה בלה בלבלה. ג. בלה בלה בלה בלהבלבלה בולבול. ד.בלבלבלבלבללבלבלבלה."
N Night Light New member 29/1/07 #13 יש משהו עוד יותר פתטי בזה שרואים על הפנים שלה שהיא מגניבה את עצמה לחלוטין וכל כך מתאמצת להראות רצינית שהעיניים פעורות והנחיריים מורחבים והיא נראית כמו אחרי מתיחת פנים.... <אלא אם היא אחרי מתיחת פנים...>
יש משהו עוד יותר פתטי בזה שרואים על הפנים שלה שהיא מגניבה את עצמה לחלוטין וכל כך מתאמצת להראות רצינית שהעיניים פעורות והנחיריים מורחבים והיא נראית כמו אחרי מתיחת פנים.... <אלא אם היא אחרי מתיחת פנים...>