../images/Emo5.gif

ככה אתם מקבלים אורחים פה? השארתי לכם הודעה, שנשארה מיותמת למטה, על כמה שאני מרגישה טוב ואיך שהייתי רוצה להרגיש טוב איתכם. אבל כנראה שאתם חברה מאוד סגורה ומצומצמת פה, אז תהנו, ותמשיכו להרגיש טוב. ילדת דווקא.

rubber duck

New member
היי ילדה חמודה

אכן היינו שקועים בעצמנו
קבלי התנצלות זו בשמי ובשמם של השאר
היי ברוכה באשר תבואי
דלתינו תמיד פתוחה בפנייך
שרון

deep ocean

New member
הי מתוקה

ולמה "ילדת דווקא"? השם סיקרן אותי? שיהיה לך יום נהדר! מיכל

היי מיכלי../images/Emo24.gif

למה דווקא ילדת דווקא? לא יודעת, אולי כי עד היום החיים עשו לי דווקא, ועכשיו החלטתי להחזיר להם, ולעשות להם דווקא. דווקא להנות, דווקא לחיות, דווקא להיות מאושרת.... ילדת דווקא, גאה

החברה פה היא לא מצומצמת.

לפורום הזה יש הרבה מאוד קוראים פאסיביים וכותבים אקטיביים,הפעילים כאן ברמת מעורבות כזאת או אחרת. כל אדם ואדם כאן הוא הפורום,בין אם הוא כותב שורה אחת בשנה,ובין אם הוא כותב מאות ואלפי הודעות. כך שכתבת הודעה ולכן את חלק מהפורום. האישור לקיומך הוא ממך עצמך וזה בא באופן אוטומטי. את יכולה להשתלב כאן כפי שתראי לנכון, להגיב להודעות וליזום הודעות. זה לא צבא.אין כאן חשיבות לפזם ולא צריך לבקש רשות מאף אחד על מנת לבטא כאן אושר ועל מנת לבטא כאן כאב. רק להתנהג יפה ובנימוס ולחייך לימין ולשמאל
(זה יותר טוב מכדור אקאמול) שיהיה לך רק טוב.

היי איש ../images/Emo6.gif

את האישור לעצמי לפורום, נתתי כבר לפני כמה ימים, עכשיו חיכיתי רק לאישור מכם..... החברים..... עכשיו, אחרי שקיבלתי אותו (או שלא, אבל למי זה מפריע עכשיו???) אני כאן...... וחיוכים? היום יש בשפע!!!!!
ואם שכחתי איזשהו חיוך, אני מתנצלת מראש...... ויש גם חיבוקים..... כמה שאתה רוצה.....
ילדת דווקא

למעלה