raanansh

New member
../images/Emo5.gif

היום בסביבות 15:30 אני על כביש 4 לכיוון דרום , קקנוע עם 2 רוכבים חותך אותי , משהו לא הסתדר לי כי הנהג היה רק עם יד אחת על הכידון... במבט שני אני קולט שהוא מחזיק פלאפון ביד השנייה ומדבר בו, אני לא אזכיר שהוא והמורכב שלו היו לבושים בבגדי קיץ קצרים... כל זה פשוט גרם לי לחשוב מי מהם יותר אידיוט , הרוכב שמדבר תוך כדי נסיעה בפלאפון או המורכב שהסכים לנסוע איתו...

raanansh

New member
לראות כאלו שרוכבים תוך כדי שיחה

יוצא לי לראות כל יום בת"א , אבל בכביש שהתנועה זורמת בו ב100 קמ"ש , זה כבר פשוט טמטום .

KleR

New member
../images/Emo57.gif סחתיין על התמונה במוטו...../images/Emo8.gif

אז מה השעה אצלך?

ואדם בן 40 נהרג בצורה אחרת.

יש ויש. לא סוד שישנם מופרעים , אבל אם עכשיו , עם בוא הקיץ , נתחיל לספר חוויות על כל מי שרוכב ללא מיגון , הפורום יעסוק רק בזה. לא חסרים רוכבים שנפגעים בלי "להשקיע" כל כך , והם רוכבים זהירים וממוגנים.

falx66

New member
בתל-אביב ראיתי אדם מבוגר (מעל 40)

נוסע עם קסדה פתוחה כשהרצועה של הקסדה יושבת עליו עמו מחרוזת ארוכה. במקרה של בור בכביש, אין יותר קסדה. יתרה מזאת ראיתי פעם ערס על GPZ נוסע עם קסדה מלאה שיושבת לו מעל המצח, כדי לא לפגוע בקוצים
. ממש יעיל.

אני קורא לזה תופעת שליחי הפיצה

וילדי DT למינהם . :) תמיד איכשהו זה שליח פיצה או איזה ילד בית ספר (בדרך כלל ממוצא ערסים) שחובשים כך קסדות . ( לפחות ככה לי יצא לראות )

באנופי

New member
לא חסרים דפוקים...

וסיפור שהיה כך היה: אני חוזר לי הביתה, יש שביל שמוביל לרחוב פנימי שבו אני גר, איך שאני מגיע לסוף הסביל איזה ילד על קטנוע בא מולי. אני עוצר אותו ומעיר לו על זה שזה לא בסדר שהוא רוכב על המדרכה כי יש לו כביש בשביל זה. איך שהוא בא לנסוע אני קורה לו ואומר לו, " לא רק שאין לך 18 וברשיון נהיגה שלך רשום שאסור לך להרכיב, אתה גם מרכיב מישהו שאין לו קסדה?!?!" הוא מתוך התגוננות שואל " מה... אתה שוטר", אמרתי לו שזה ממש לא קשור והחיים שלו צריכים לבוא קודם, הוא מבחינתו אמר לי אני מצטער. אני בתגובה אמרתי לו "את הסליחה תשמור לאמא של חבר שלך שתגיד לה אחרי שתהרוג אותו" לפעמים אני ממש מצטער שאין לי תעודת שוטר... מישהו יודע לעבוד בפוטושופ?

למעלה