../images/Emo5.gif

מאוכזבת מהכל מהחיים שהעבירו אותי מסלול מפותל של סבל וכאב..מסלול מרורים מסלול של תן ותן ולעולם לא תקבל.. כאב וחשבון נפש על העבר כאב על שלא טעמתי אהבה רוך וחיבה מעולם לא נאהבתי ולא אהבתי לא הרגשתי מגע אוהב על בשרי לא רגש ולא חיבה הכל קר ומנוכר...היום אני לבד בודדה ועצובה ויתרתי ...לא מחפשת יותר הגעתי להשלמה שהאושר רחוק ממני לא מחפשת יותר השלמתי עם הגזרה...

לא!!!!!!

אסור לך לדבר כך.גם שבן אדם מיואש מהכול וחושב לעצמו זהו..מיציתי את עצמי אני לא יגיע לאן ולמה שרציתי.בכול החיים של האדם ולכול אדם יש עליות מורדות אכזבה אושר שמחה וצער.תמיד תהי אופטימית ותגידי לעצמך שמה שטוב מה מה שיהיה בשבילי..מקווה שעזרתי במעט המילים..בהצלחה!!!ואף פעם אל תיתיאשי!!

ספירתית

New member
היי, אל תגידי כך בבקשה

תמיד אפשר לשנות, לאט לאט, עם כוח רצון וקצת אמונה, עם הזמן חל שיפור והאמונה שיהיה טוב גדלה... אל תתיאש, ואל תוותרי, יש עוד המון דברים שאת יכולה לעשות למען עצמך. העולם כל כך גדול ויש בו כל כך הרבה אפשרויות ומגוון שאת יכולה למצוא אנשים שדומים לך, שחולקים את אתן בעיות או הצלחות או דאגות שיש לך, ואת יכולה למצוא בהם קבוצת תמיכה או אוזן קשבת. יש הרבה נמוכים, יש הרבה שמנים, יש הרבה מאוכזבים מבחינה מקצועית, יש הרבה חולים בכל מני דברים מי עם בעיה יותק קטנה ומי עם בעיה יותר גדולה- אבל לכל דבר יש פתרון ואם לא פתרון מוחלט אז לפחות חלקי וגם זה יכול לשפר את איכות החיים הסוד הוא להעיז ולנסות לשפר, לאט בהדרגה אבל לא לוותר, לדמיין את מה שאת רוצה ולחתור לשם לאט לאט, ואם קשה לך לבד תעזרי בידידה\ או קרובת משפחה ואם אין אז גם לא נורא, אפשר למצוא שירותי עזרה מכל סוג שהוא תמורת תשלום- אבל יהיו שם אנשים חמים שיעזרו לך מרופא --> קוסמטיקאית--> יועצת -->פסיכולוגית-->קבוצת תמיכה כולשהי כל מה שאת צריכה אם את צריכה. למרות שלדעתי בכל אדם יש כוחות חזקים שהוא בזכות עצמו יכול לעזור לעצמו הכי טוב. קל להתיאש אבל לא כדאי. בגיל 43 את יכולה למצוא בן זוג \ יכולה לסוע לטיול מאורגן כיפי בחול\ יכולה להחליט לטפח את עצמך ולשנות תמדית\איפור \בגדים ולהפתיע את הסביבה\ יכולה לקחת לגדל בעל חיים נחמד כמו כלב למשל שמחזיר המון אהבה\ יכולה להתנדב באגודה עם ילדים ואז גם לתת וגם לקבל אהבה, בקיצור יכולה לעשות הרבה....השמים הם הגבול. אז תתחילי, שיהיה בהצלחה, ותאמיני בעצמך
ויש עוד כמה אנשים טובים באמצע הדרך, גם אם היה קשה עד עכשיו להתקל בהם, אבל לא כולם ירצו לנצל אותך, פשוט "כבדהו וחשדהו" אל תתני מהר מדי אמון באנשים אבל בכל זאת תתני צ'אנס לאהבה.

למעלה