נדנדה

New member
../images/Emo5.gif

יאיר שלום שוב! אפשר לומר שאני קצרת רוח מאד לשמוע את תגובתך, יש עוד דבר אחד שהייתי רוצה לספר לך עליו, ובכן המצב הכלכלי שלנו עומד בפני תפנית-אני מקווה לטובה, , והדבר הזה ממש גורם לי לתחושות מעורבות ופחד, ומצד שני לתקווה שהדבר יעזור, ושזהו אכן צעד נבון, ובדקות אלה הייתי מאושרת לו ידעתי שהורי עומדים לצידי ונותניםלי עצה ותמיכה. אבל זו המציאות. תודה שאתה כאן, נדנדונת.

נדנדה - לא מצב, אלא סטייט אוף מיינד

ובמלים אחרות, זהו סוג של קיום רגשי כמצב נתון, שכן כך את מאפשרת לעצמך לנוע בין הקטבים, ולבחון את המצב מכל הזויות. הסביבה לא תמיד מתה על זה, אבל בינינו : בחיים אין כמעט שחור או לבן, ומול כל דבר יש בעד ונגד. לכן לא הייתי מתרגש מזה. אפשר לאהוב מישהו, אבל מצד שני לא לסבול אצלו דברים מסויימים. מבחינתי, שמחת חיים עדיפה בהחלט על פני בלגן כזה או אחר, וזה שהוריך לא עומדים לצידך - אולי דווקא זה מכריח אותך לעמוד לצידך, לגדול, ולקחת אחריות ממקום בוגר יותר. אין רע בלי טוב כמו שאת כבר רואה, ונראה לי שבגדול ההתלבטות היא חלק מסדר היומיום שלך - אז אולי הגיע הזמן לקבל את עצמך, וגם את החלק הזה בתוכך, כפי שאת ? לא תהיי מישהי אחרת, ובגדול נראה שלבסוף הדברים איכשהו מסתדרים, מתחת לכל המערבולת הזו. נשאר רק השיפוט שלך את.. עצמך, ונראה שאת לא מפסיקה לתת לעצמך צ´פחות קטנות ומסיביות על זה שאת ממשיכה להתנדנד, בו בזמן ש.. שמה בעצם ? בגדול, כולנו כאלה, אולי לא מראים את זה, אבל בפנים הנדנדה הפנימית קיימת כל הזמן. ועוד משהו : אם תתחילי לקבל אותה כפי שהיא, היא גם תקבל אותך, ותפסיק להפריע לך.. אני גם עובד בלגיטימציה רגשית, ומהמקום הזה - אפשר לראות אותה בדמיון, לנהל איתה דיאלוג, ולהבין מה בדיוק היא רוצה בתוכך, ואיך להפוך אותה לבת ברית.. רצית לעבוד על המקום הזה ? הנה רמז קטן איך להתחיל.. אז - שיהיה לך בהצלחה - ממני, מאזניים קלאסי מסוג קצת אחר, אבל עם אותה נדנדה..

נדנדה

New member
../images/Emo39.gif תודה יאיר

יאיר תודה הנדנדה האיטה, תודות לתשובתך המהירה שהצלחתי עוד לקרוא לפני היציאה,כמה נעים לדעת שיש עוד נדנדות בעולם.....

למעלה