• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

MiSsY 100

New member
יש לי כמה.....

1. חושך- אני לא יכולה לישון בלי אור זה מילדות אני ככה 2. עכבישים- הם פשוט מפחידים 3. כרישים - תראו את הסרט מלתעות ותבינו.....

BiGuy3000

New member
הממממ...

הדבר העיקרי הוא דברים מתים... כל סרטי הזומבים, הצלצול ודומיו דפקו לי ת'מוח...
אני גם שונא דגים מתים. איך שאני נכנס לקצביה עם דגים, אני אכנס לפניקה (לא רצינית, אני ארגיש מאוד לא נעים)- אני לא אוהב איך שהעיניים שלהם פעורות, והפה פתוח, והדם שלהם, בתחתית הקערה...
לא ללב שלי. ועוד דבר, שיותר מחצי, אם לא כולכם, תחשבו שזה דבילי, אז אני אשמור אותו בינתיים...
אולי זה בגלל שאני עוסק במיסטיקה ו-וויקה וכל זה...
אגב, LCA, אחלה רעיון לדיון

n u l i t

New member
../images/Emo25.gif חמודיק אתה.

גם לי היתה בעיונת עם זה... בכלל, לפעמים אבא שלי היה מכה בהם בראש בעודם חיים עם השקית השחורה על הראש שלהם.. ואז הם היו מפרפרים כזה על השולחן ורנדומלית מזיזים את הזנב. והיה אפשר לשמוע את העצמות נשברות... ואז היו חותכים אותם לחתיכות, ומטגנים. בכולופן, באיזשו שלב עבר לי הדגופוביה... וכעת, אני בסבבה אוכלת דגים ושאר ז"לים.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifכמעט הכל../images/Emo70.gif

אוקי..
כל חרקק אפשרררייי
אאממממאאאא
עורבים (מקרה שקרה לי. תבקשו הסבר
תקבלו
)
איברים. כל איבר קיים בערך בגוף חחח.. במיוחד פנימיים..
פופיקים. אתם בטח תוהים למה אני לא מכניסה את זה פשוט ב"איברים", אבל.. פופיקים. מה לעשות.. זה עושה לי בחילה ואני שונאת לראות אנשים נוגעים בדבר הדוחה הזה
יפה (לפעמים) לראות את זה אבל.. רק בגלל זה לא ראיתי מטריקס
תבינו
השואה. וכן, זה לא מעציב אותי. זה מפחיד. אני מדמיינת לי ילדים רזים ומפחידים עומדים לידי וזה מפחיד אותי ואני רצה אפילו קילומטרים עד שאני מוצאת מישהו נורמלי לעמוד לידו, לפחות מישהו אחד.
מוות. בכל צורה שהיא. במיוחד רצחים ופיגועים.
מחבלים. זה מפחיד כל כךךךךךךךךךךךךך
הכאפיה הזו שהם שמים על הפניםם
זה עושה פאקינג סיוטים
סיפורים מפחידים, דהה
סרטי אימה, דהה
פרצופים מפחידים. יכולים לעשות לי סיוטים במשך יותר מחודשיים.
שיקרה משהו למישהו שאני אוהבת (טפו טפו טפו)
כבר אמרתי חרקים
וואי וואי יש עוד כ"כ הרבההה..
אה כן, חרקים
חחח.. יש עוד המון.. אם אני אחשוב על עוד אני אוסיף לאט לאט.. חחחח..
SEE YA

999999

New member
תאמת אין הרבה דברים

אני מפחד בעיקר מאלוהים. יש כאלו שיגידו שגם ללכת בלילה לבד בגינה חשוכה ושכמה ערסים יקפצו עליך בלי סיבה זה סוג של פחד, אבל לדעתי זה יותר חשש מאשר פחד. ד"א סיכמתי היום 10 דפים בהיסטוריה למבחן יום שישי. (אופיר והתלונות
))

n u l i t

New member
../images/Emo26.gif

אממ...
מפחיד אותי הפרסומות של אסקייפ.
מפחיד אותי... לפחד.
מפחיד אותי החשש... שיום אחד...אני... אהפוך לאמא שלי.

LCA

New member
אותי מפחיד

חרקים
זוחלים
פיגועים
מחשבה על אונס
להשאר לבד (בלי המשפחה שלי ובלי משפחה משלי)

../images/Emo15.gifטוב אני די כולכם ובערבוב

אני ממש אובססיבית לפחד ממות לפעמים אני פשוט לא שמה לב לזה אבל לפעמים אני לא מפסיקה לחשוב על אנשים טובים שאני אוהבת ואני מאבדת אותם או שקורה להם משהו ואז ה"חס וחלילה וחס ושלום טפו טפו טפו בלי עין הרע בלי לפתוח פה לשטן" (דבר שנאמר לפני כל מתקן ביורודיסני) וגם יש לי חשש מלזרוק דברים שאני אצתרך (אתם צריכים לראות את המגרות שלי ואת הנקיונות פסח בהם אני סופסוף נפתרת מהכל) אה וכמובן עגבניה ענקית שרודפת אחרי ומכריחה אותי לאכול אותה או יותר גרוע אוכלת אותי ואני נשערת בתוך הבתנוכו המגעיל שלה תוך קפיצות משפריצות---יק
ועוד מלא דברים קשה להגיד את כולם

יערה13

New member
אני לא מפחדת...

פשוט לא... במקום לפחד אני מתגוננת... לא מפחדת מכלבים, מנחשים, מעכבישים, מג'וקים אפילו לא ממוות, כי בסופ של דבר אצטרך להתמודד איתו. פחד ממוות זוהי דרך לנסות להגן על עצמך ממה שאתה לא מכיר.

BiGuy3000

New member
דרך טובה להסתכל על זה...

למרות שחשוב לפחד מדי פעם, מפני שפחד מזהיר מפני סכנה (אלא אם זה פחד אינפנטילי, סטייל "פחד מבובות עם עיניים גדולות"...
). למשל, אם מישהו מפחדת מאונס (זכרתי שאמרו פה משו...), זה טוב מאוד
היא תדע לחשוד, להיות עירנית ומוכנה. אני, מרוב הדברים, יודע להתגונן- אפילו שברתי למישהו את היד כשהוא התקיף אותי.
אז אין לי יותר מדי ממה לפחד. פשוט, ראיתי כ"כ הרבה זבל בחיים שלי, שזה שיבש לי לגמרי את המוח...
ומהמוות אין סיבה לפחד. אח"כ עוברים למקום טוב יותר.

יערה13

New member
ממממממממממממממממ

עברתי חוויה מאוד דומה לאונס ועובדה שהתגברתי עליה למרות שעדיין לא עבר חודש... אני לא אומרת שלא צריך להזהר!!! ברור שצריך, אבל אם תזהרו יותר מדיי בסוף לא יישארו לכם חיים... אני למשל, אין לי בעיה לצאת עם ידידים ערביים למרות שיש לאנשים בעיה עם זה שהם ערבים, אז אני אומרת להם חד וחלק בפרצוף- אתם לא מכירים אותם ואתם כבר שונאים אותם!

NoWords

New member
כל מיני ../images/Emo26.gif

1 סימטה חשוכה 2 אנשים מסוכנים 3 להיות לבד במקום שאני לא מכירה 4 הפחדות. למשל - צלצלו אליי הבייתה פעם, וכל פעם שעניתי אמרו איזה מילה ברוסית וניתקו וזה היה גבר... הייתי לבד בבית ומזה פחדתי!! אחרי כמה זמן הפסיקו אבל מזה פחדתי! 5 רכבות הרים

למעלה