14מתן

New member
../images/Emo5.gif

יצא לי לשמוע כמה שירים מהאלבום החדש של בריטני ובדיסק הם גרועים !!! כמה שזה נשמע לא הגיוני אבל בהופעות הם נשמעים הרבה יותר טובים.... חבל חבל חבל....

Let Me Be

New member
אני חולקת על דעתך ../images/Emo132.gif

זה כזה דיסק טוב.. היא מביאה לנו פה סגנונות מוזיקה שונים..מגוונים. כמובן מי שהתרגל לפופ הקופצני של בריטני יתאכזב קצת- כי אין פה כאלה שירים.. אבל אנשים- זה כזה דיסק בוגר
שמעת את TOXIC- שמילים לא יצליחו לתאר עד כמה השיר הזה מיוחד את BREATH ON ME- שיר נורא חמוד שמזכיר קצת את הסגנון של קיילי את BOOM boom-שיר מושלם... אני מאמינה שעוד תשנה את דעתך כי סה"כ זה באמת סגנון שונה לגמרי- אבל סגנון טוב

../images/Emo45.gif

ומה עם אבריטיים השיר הכי יפה באלבום ושאדו גם יפה מאוד ויש את the hook up

Juliann

New member
ניסיתי לשמור על ראש פתוח...

לא כל כך הלך. נגעלתי עד כדי הקאה מרוב השירים... מוזיקה מעניינת [אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה?!] ליריקס נוראיים מי שמפריעים לו שירים שמדברים רק על דברים כאלה אני ממליצה להתרחק מהדיסק הזה, לפחות בקילומטר. אז לסיכום: SHADOW בסדר, אהבתי את הפזמון מאוד. EVERYTIME נחמד... ואני יכולה לשמוע גם את ME AGAINST THE MUSIC הפזמון של BRAVE NEW GIRL הפתיע אותי לטובה, אבל אפקט ההקאה חזר בבית השני...

Silent Venus

New member
יש לי כמה שירים מהדיסק

והם באמת לא טובים... הדואט עם מדונה נחמד אבל חוץ מזה... חובבני לחלוטין...

14מתן

New member
כנראה שלא הבנת אותי...

או שלא הסברתי טוב... שמעתי בנתיים את BREATH ON ME,TOXIC, בום בום ואאוטרייג'ס ואני ממש אוהב !!! את everytime ו MATM הרבה יותר אהבתי בגירסאות של ההופעות ששמעתי בכל זאת אני יקנה לי את הדיסק אבל חבל שלא השקיעו באבריטיים יותר כי הוא שיר ממש טוב

Let Me Be

New member
כנראה שבאמת לא הבנתי טוף ../images/Emo13.gif

ואוריטיים שיר עם המון "פוטנציאל" אבל הוא די נמאס כזה

TheImpactBoy

New member
גם אני חושב ככה...

אבל השיר every time יפה מאוד. בהופעה הוא יותר יפה.

אייליי

New member
אמממ אני שמעתי אותו באתר של אמטיוי

ממש לא משהו.. היחידי טובה זה everytim ....שאר האלבום לא כול-כך טוב האבתי את shadow קצת ..וזהו. לא התלהבתי

dor307

New member
מה קורה לכם???

ברטני ספירס גרועה????? מה פתאום!!!! ניבהלתי לרגע!!! מישהו מעיז להגיד מילה רעה על ברטני!!!! וואי מתן הסתבכת!!!! ברטני היא קדושהאסור אבל אסור להגיד עליה מילה רעה !! זו נקודה כואבת ביותר אצל כמה אנשים!! מזל שלא אצלי!!!! אף פעם לא שנאתי את ברטני וגם היה אפשר לשמוע אותי מזמזם את "סטורנגר" אבל משהו בזמן האחרון, לא יודע מה פשוט מגיעל אותי בהתחלה הלתהבתי מmatmאבל עכשיו זה נירא לי כמו שפעת חולפת.... היא נורא קרובה לנקודה של שיר חביב אבל פשוט לא קולעת בדיוק זה כמו בכדורסל הכדור נוגע בטבעת מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב מסתובב אבל פשוט לא קולע!!! לדעתי אפילו שהיא הביא שחקנית חיזוק כמו מדונה (שאם שוב נחזור לכדורסל זה כמו שסן אנטוניו תביא את קיד ג'ונסון) יש משהו לא מושלם בשיר ודווקא סלאו של קילי נירא כמו שהוא בא בתור אנדרדוג והפתיע (כמו שנהריה עשתה למכבי שוב כדורסל) לפחות אותי!!!! אז לפני שכל אוהבי ברטני יצעקו עלי חשוב להגיד שאני אוהדמדונהוגם ברטני אז חוסו על חיי בבקשה

yanivtr

New member
ובאמת שלא הבנתי את הציניות שלך...

מתן אמר משהו, לא הסכימו איתו כמה אנשים אז הם הגיבו אני לא מבין מה פסול בזה... הם הגיבו בצורה נחמדה ושקטה אף אחד לא התנפל על מתן

אייליי

New member
לא הבנתי אותו..

לפי מה ששמעתי באמת עדיף לקנות את של נלי מהאלבום של בריטני.. אבל השם בריטני ימכור. אם אנשים ישמעו את האלבום לפני שהם קונים אותו אז קיילי תנצח .

14מתן

New member
בלע בלע בלע

השם בריטני מוכר לא בגלל שכל אחד נולד עם מקום בלב לשם בריטני אלא בגלל שאנשים אוהבים את השירים שלה די לחפש תירוצים כל הזמן למה לא שמים על נלי
שוב, אם לא הבנתם טוב מה שאמרתי אז התכוונתי שאני יקנה את הדיסק ואני אוהב את השירים שם אבל יש כמה שירים שהיא ביצעה אותם יותר יפה בהופעההההה, זהו

אייליי

New member
2 דברים

1- זה שנלי מוכרת כמו בריטני לא אומר שהיא פחות טובה... 2-בגלל האלבום הראשון של בריטני שהוא היה אלבום טוב והיא התחילה בגיל 17 שבזמנה היא היתה הראשונה, בגלל זה השם בריטני יכול למכור לבד כמה מאות אלפי עותקים... האלבום הבא של בריטני ממממש גרוע ואני שמעתי אותי ואהבתי רק 2 שירים. .. ........ של נלי הרבה יותר טוב..וגם של קיילי ואני די בטוח שגם של אלישה קיז

14מתן

New member
פחחחחחחחחח

נלי מוכרת כמו בריטני ? ממש לאאא !!! מאיפה הבאת את הדבר הזה בדיוק ?

christinbal

New member
בטח התכוונה לא כמו

ככה המשפט יותר הגיוני כאילו.. זה שהיא לא מוכרת כמו בריטני לא אומר שהיא פחות טובה ממנה, יותר הגיוני מ, זה שהיא מוכרת כמו בריטני לא אומר שהיא פחות טובה ממנה

אני גם שמעתי את שלושת האלבומים

ושל קיילי בכלל התאכזבתי דיסק גרוע אין שם פשוט שום שיר שיכול להיות להיט אהבתי אולי 3 שירים בקושי ועוד אחד ששמע שהיה מת עליה התאכזב גם מהדיסק על נלי אני לא ידבר אחרי שראיתי את הקליפ החדש שלה
וקראתי שנלי מוכרת כמו בריטני או שסתם אני מדמיין חחח אני לא בא להתווכח שוב כי אתה שונא את בריטני ולא תגיד מילה טובה עליה אני לא מת על השירים של נלי זה אותו דבר והאלבום הראשון של בריטני זה שהוא מכר הכי הרבה זה לא אומר שהוא הכי טוב הוא האלבום הכי פחות טוב שלה דווקא

אייליי

New member
התבלבלתי

זה שנלי לא מוכרת כמו בריטני זה לא אומר שהיא פחות טובה.... זה א. ב- אני ממש לא שונא את בריטני אבל אני לא אוהב אותה שיש לה שיר טוב אני מוריד אותו והשיר האחרון שמתקרב לטוב שהיה לה זה סטרונגר... ג- עדיין לא ראית את הקליפ של נלי פוררטדו כי מראים אותו רק עוד יומיים. יכול ליהיות שראית את הקליפ הלא אמיתי.. השיר עצמו גם יפה

למעלה