נורית30

New member
../images/Emo5.gif

זוכרים את הסיפור עם הכהן? שהכרתי דרך אודיגו? אז נפגשנו, והוא כזה חמוד. והיה נהדר ולא רצינו להיפרד. (בשלוש לפנות בוקר נאלצנו לעשות את זה), וכל הזמן אנחנו מעלים את השאלה, מה יהיה עם זה, ולאן בכלל זה יכול להגיע. ומיד מעדיפים להדחיק ולא לחשוב. וזה כל כך מעיק ולוחץ. והעניין הוא שאני כל הזמן מרגישה בלבטים שבתוכי, מצד אחד מתה להתקדם, רוצה להכניס אותו להחיים שלי ומצד שני - ???????????. ואני כל הזמן מנסה לשכנע את עצמי שאולי יהיה אפשר למצוא פתרון ואולי בכלל ממילא זה יגמר לבד ואז מה אכפת לי. אבל כן אכפת לי!! ואומרים לי שמה הטעם, ולמה בכלל נפגשתם, וזה טיפשי, וזה ללא עתיד ועוד ועוד.. ואני קרועה! עד שסוף סוף מצאתי מישהו, שאוהב אותי כמו שאני, ואומר לי שאני יפה וטובה, אחרי כל השנים שבעלי תמיד נתן לי הרגשה שאני אף פעם לא מספיק טובה ולא מספיק יפה ולא מספיק רזה, ולא מספיק ולא מספיק. ובשבילו אני מספיק! ואף מעבר לזה, וזה כל כך מחמיא וזה כל כך כיף לשמוע. ולמה על ההתחלה אני צריכה להחליט כאלה החלטות גורליות? אני לא יודעת מה הצלחתם להבין, אבל הייתי חייבת לשפוך את המילים ביחד עם הדמעות.
בבקשה אל תעבירו עלי ביקורת. מזה יש לי מספיק.

*יערית

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

נורית בוקר טוב, שמחה שניפגשתם ומימשתם את הרצון המשותף שלכם להכיר מעבר למסך. ביקשת שלא העביר ביקורת..לא חושבת שזו הכוונה שלי רוצה רק לומר לך את שאני מרגישה בתוך כל הבלאגן האישי שלך.... פעם לפני הרבה הרבה שנים {8}הייתי בארץ נוכרייה והתאהבתי לי ככה ביום בהיר בנוצרי/הולנדי זו היתה אהבה הראשונה שלי זו היתה הפעם הראשונה שיכולתי לומר בפה מלא:מישהו אוהב אותי כפי שאני! גרנו יחד שנה...אהבה שלנו היתה בשמיים..רקמנו חלומות על גיור והמשכיות ..המשפחה שלי כבר הראתה אותות של התנגדות באתי לביקור בארץ והצרות שלי התחילו..לא נתנו לי לחזור לשם, אז הוא הגיע לכאן..וכן הוא שבה גם את ליבם של המשפחה שלי .. נו ידעתי איך לא?
אבל...משהו אצלי השתנה...אני קיבלתי פיק בירכיים וחששתי מאהבה הזו...הקשר נמשך אחר כך עוד כמה שנים טובות מעבר לים..החלטתי שאני לא חוזרת אליו למרות אהבה הגדולה ולמרות שלא יימצא מי שיאהב אותי כמו שהוא אהב,ושלא ימצא האדם שיתאים לי כפי שהוא התאים..עצרתי את זה וזה היה קשה ביותר 7 שנים לא שכחתי אותו..נישאתי הבאתי ילדים..ביקרנואו תון במיסגרת הנישואים...והיה עוד יותר קשה..הבנתי שוב שהנישואים שלי לא יצליחו עם הראש שלי חושב על אחר..התגרשתי ...וידעתי שאני חייבת לחתוך את העבר ולהמשיך קדימה..ואכן שוב נותנת קרדיט לאלוהים שהכיר לי אדם משיכמו ומעלה שיכל להיכנס לנעלי האהבה הזו לא לנעליים של הבחור..אבל בהחלט האהבה גדולה. אחד הדברים שהנחו אותי באהבה גדולה ורצון להיות יחד עם אדם.. זה מעבר למילים היפות גם מעשים שנתנו לי להרגיש רצויה ,שייכת,נאהבת, חשובה למישהו..בת זוג. לא מזלזלת בקשר שנוצר לך עם הבחור..אבל יש להסתכל לעומם של דברים ולא רק למילים שיוצאים לפעמים בקלות מהפה,אין להשוות אותו לבעלך כי עם בעלך חיית ובחיים שלנו היום יומיים אהבה מנחה אבל כך גם התנהגות של בני אדם..ואותו רק הכרת...אל תתפתי למילים יפות ומרקיעות שחקים, הלב אמור להנחות אותך..אך גם הראש.... מאחלת לך את כל האושר שתרצי.
שבת שלום

נורית30

New member
יערית - תודה.../images/Emo8.gif

הסיפור שלך נורא עצוב. אני שמחה שהוא הסתיים בטוב, בסוף. את צודקת לגבי שאני לא צריכה להקשיב רק למילים, אלא גם לבחון את המעשים, וברור שזה מה שאני עושה ואעשה. אנחנו רק בתחילת ההתחלה. מה שמעצבן אותי זה שעוד לפני שאני בוחנת את הדברים החשובים האלה, ומנסה להבין אם הקשר טוב או לא, מתאים או לא. כל הזמן תקוע לי בראש שאם זה טוב, אז - מה??????? הראש והלב לא פנויים לבדוק את הדברים כמו שצריך כשזה תקוע לי שם כל הזמן. בינתיים אני מנסה לברר אם יש דרכים לעקוף את זה. ושוב, לא שאני כבר חושבת על חתונה, זה בהחלט מאוד מאוד מוקדם, אני רק רוצה לדעת אם יש איזשהו סיכוי לפתור את זה בהמשך, אם נרצה.. ושוב , תודה.
ושבת שלום לכולם.

*יערית

New member
בכייף../images/Emo50.gif

אני חושבת שאם את לא חושבת רחוק מידיי אז תהני לך בינתיים...נישואים כבר עברת
אם הזמן תראי איך ומה? לבינתיים למה להטריד את הראש עוד לפני חציית הגשר? {למרות שאישית אני נוהגת לראות קדימה מאז שהפכתי בת 30 ואם לא נראה לי משהו שהוא כל כך מהותי..לא מחכה לשום צעידה משותפת
}

blonda3

New member
../images/Emo45.gifנורית-בוודאי שיש דרכים

לא שמעת על נישואין אזרחיים? תכנסי לאתרים של דיני משפחה, לאתרים של עורכי דין ויש הרבה כאלו-שעונים חינם על שאלות, ושם יסבירו לך בדיוק איך ניתן לעקוף את הדת, ואת הבעיות שנוצרות. אולי למשל ביהדות הרפורמית זה כן אפשרי, ואם לא-אז לעשות הסכם חיים משותפים אצל עורכת דין טובה, להתחתן בנישואין אזרחיים (בשוהם נדמה לי- עושים את זה היום בארץ......) ולחיות ביחד כזוג נשוי לכל דבר. כי בינינו-לא החתונה היא שמשנה, אתם יכולים לחיות גם כידועים בציבור בלי שום בעייה. בהצלחה לך/כם וזה באמת לא משנה-אם מדובר בו או באדם אחר. תרגישי חופשי ונוח עם עצמך, ותחושותייך ולבטייך בהחלט לגיטמיים

נדמה לי

New member
טוב...

כמו שאני מכיר,אין כללים.זו דרך כלל הרגשה,שבנתוח דקדקני מקורה באשליה כזו או אחרת...ירידה לפרטים, של כמעט כל סיתואציה,תגלה יותר מכשולים מאופטימיות...טוב כמו שאני מכיר, נמנע מלחשוב על אחר כך. או לפחות מעוות אותו מעט...מיפה...גונב עוד כמה רגעים של אושר,מחבק עוד חיבוק אחד,כי מחר, אולי כבר לא יהיה...וחושב שעדין, שווה...

מצוטטת

New member
בחיי

קוראת אותך ולא רק מחייכת לעצמי עכת אלא אפילו רוצה לחדד, להדגיש לא צריך לגנוב... צריך לדעת לקבל, לקחת, להנות מכל רגע קטן של אושר... ונכון כאמירה בכל הקשר שהוא רגע קטן שמתמוסס לו... כמה נכון!

נורית השתגעת ?../images/Emo88.gif

סתםםםםםםם
מי אנחנו שנבקר אותך? הגזמת אנחנו כאן בכל מצב וגם אם יתגלה כי טעית אז מה? מי לא טועה? בהצלחה

ביקורת....? השתגעת??

כל כך מבינה את ההתלבטות... שבין הכאן ועכשיו...ומה שהוא נותן לנשמה... לבין המחויבות שבחרת בה...להגיע לזוגיות,ולחתונה...שלא ממש מתאפשרת בסיפור הזה.. הכאב יהיה, בכל דרך בה תבחרי... אבל גם החיוך יהיה,,,בכל דרך בה תבחרי מה שתבחרי...יהיה טוב יעל (שבעצמה לא יודעת לבחור)

למעלה