יו אני התקלחתי ומן הסתם נשפכו מים וסבון על הרגל ועל הפצע בעעעעעעעעעע זה כואב הלפ מי!
מ מעין_נשמה New member 2/9/02 #22 יו אני התקלחתי ומן הסתם נשפכו מים וסבון על הרגל ועל הפצע בעעעעעעעעעע זה כואב הלפ מי!
B beautiful_ New member 2/9/02 #21 אווץ´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *********עולה על מונית עד לבית של מעין*************** אחותי!!!!!!!!!!!!!!! זה כזה כואב!!!!!!!! פעם כסא נפל לי על הרגל וברגל שלו היה מסמר וזה נכנס לי וירד לי מלא דם כל האמבטיה זכוכית כואב אז מסמר... תפסי
אווץ´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *********עולה על מונית עד לבית של מעין*************** אחותי!!!!!!!!!!!!!!! זה כזה כואב!!!!!!!! פעם כסא נפל לי על הרגל וברגל שלו היה מסמר וזה נכנס לי וירד לי מלא דם כל האמבטיה זכוכית כואב אז מסמר... תפסי
מ מעין_נשמה New member 2/9/02 #23 חחחחחחחח שירה טוב שהמספריים של חברה שלך לא נכנסו למקום אחר (היא התיישבה עליהם!) וליטל: ממממוווווווואאאאאאהההההההההה לאב יו סיס! באמת כדאי שתתפסי לפה מונית
חחחחחחחח שירה טוב שהמספריים של חברה שלך לא נכנסו למקום אחר (היא התיישבה עליהם!) וליטל: ממממוווווווואאאאאאהההההההההה לאב יו סיס! באמת כדאי שתתפסי לפה מונית
ח חנבה ושמה שירה New member 2/9/02 #24 למה לא ../images/Emo35.gif ../images/Emo105.gif היו נכנסים לה בול לפי הטבעת
S Super Female Kid New member 2/9/02 #26 אווץ´.. פעם הייתי בים והיה כבר חשוך אז דרכתי על צדץ והוא נשבר לי ככה שבערך 2 ס"מ של צדף דפוק ומכאיב היה תקוע לי ברגל...
אווץ´.. פעם הייתי בים והיה כבר חשוך אז דרכתי על צדץ והוא נשבר לי ככה שבערך 2 ס"מ של צדף דפוק ומכאיב היה תקוע לי ברגל...
S swirrrly New member 2/9/02 #28 שעת סיפור!! *מוחאת כפיים כמו אהבלה* הממ.. בואו נראה.. ... אוקי יש לי!! פעם אחת אחי התכופף ונכנס לו ג´וק של מחשב לתוך הברך ואז הוא הוציא בתלישה את הג´וק וירד לו דם. דההה
שעת סיפור!! *מוחאת כפיים כמו אהבלה* הממ.. בואו נראה.. ... אוקי יש לי!! פעם אחת אחי התכופף ונכנס לו ג´וק של מחשב לתוך הברך ואז הוא הוציא בתלישה את הג´וק וירד לו דם. דההה
מ מעין_נשמה New member 2/9/02 #32 שרילי זה היה בצחוק אל תהיי עצובה יש לי היום אימון ואין לי מושג איך אני יתאמן אגב, להוציא את המסמר היה מזעזע כאילו לראות איך הוא תקוע בך! ואת מוציאה ומוציאה וזה לא יוצא אגב,
שרילי זה היה בצחוק אל תהיי עצובה יש לי היום אימון ואין לי מושג איך אני יתאמן אגב, להוציא את המסמר היה מזעזע כאילו לראות איך הוא תקוע בך! ואת מוציאה ומוציאה וזה לא יוצא אגב,
ח חנבה ושמה שירה New member 2/9/02 #35 גם ני חלקתי שני סיפורים ../images/Emo105.gif אחד מתקרע |אני והאופניים| ואחד- |החלקה חלקה לפי הטבעת|