Materna ad in forum??

אלונה ע

New member
את שואבת בכל פעם שהוא מקבל ארוחה?

כי זה בעיקרון מה שצריך לעשות, אם תעשי בדיוק כך (בתנאי שיש לך משאבה טובה ותנאים נוחים) אז לא תצטרכי לשאוב גם בערב אלא רק כשהוא מואכל מבקבוק. נשמע לי שאין לך הרבה ברירות מלבד להתאזר בסבלנות, כמות האוכל המוצק שהוא אוכל תגדל בהדרגה, זה תהליך. יש לי חברה עם פעוט בן שנה+3 חוד' והיא עדיין שואבת בעבודה

../images/Emo5.gif Materna ad in forum??

The banner on the left side in this forum is advertising Mega special for Materna. As you all know, artificial milk which is made from cow's milk, can cause serious health problems in babies. As you all know, advertising artificial milk directly to mothers goes against the INternational code of Marketting artificial milk. This code is designed to protect mothers and babies from the effects of aggressive advertising. when there are such ads in this forum, I stop answering, and I hope that others will not answer until the ad is removed.​

יש מה לעשות בנדון?

אם כולן יפנו להנהלת הפורומים או משהו כזה? נראה לי, שלהפסיק לענות לאמהות, לא יקרב אותן להנקה, אלא לשדר של המפרסמים- ברור לי שלמוסמכות יש כאן יותר בעיה אבל השאלה אם אפשר למנוע מזה, או לפחות לדאוג שיורידו את הפרסומת הספציפית תודה

למעלה