• פותח הנושא cj33
  • פורסם בתאריך

cj33

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

בית 6 בליגת האלופות 2002-3 מנצ´סטר יונייטד באייר לברקוזן אולימפיאקוס
מכבי חיפה
שיהיה

יו הם עם מנצ´סטר יונייטד בבית!

ולברקוזן יווווווווו איזה בית! את אולימפיאקוס הם יכולים לנצח

cj33

New member
איזה מגזימההההההההההההה

ראית את הבתים האחרים????? הם יצאו מ-מ-ש בזול.......

אושר מ

New member
לא ראיתי יקירתי

תכתבי לי אותם פה? ותשלחי לי הודעב אייסי. ומה את חושבת על החצאית שלי?? לא אמרת ויש לי עוד תמונה שלה.

cj33

New member
../images/Emo41.gifלכל מי שלא ראה ולא שמע ../images/Emo41.gif

בית 1: ארסנל, דורטמונד, אוקזר, איינדהובן
בית 2: ליברפול, ולנסיה, ספרטק מוסקבה, באזל
בית 3: ריאל מדריד, רומא, א.א.ק אתונה, גנק
בית 4: איאקס, ליון, רוזנבורג, אינטר פה רציתי שחיפה יהיו...
בית 5: יובנטוס, דינמו קייב, ניוקאסל, פיינורד
בית 6: מנצ´סטר יונייטד, לברקוזן,אולימפיאקוס,מכבי חיפה
בית 7: בית המוות| באירן מינכן, דפורטיבו לה קורוניה, מילאן, לאנס
בית 8: ברצלונה, ברוז´, לוקומוטיב מוסקבה, גאלטסראיי אני מאד שמחה שחיפה לא בבתים 1,2,3,5,7,8 חבל שלא קיבלנו את בית 4 זה היה יכול להיות מצויין... למרות שאיאקס ממש חזקים, הם בעצמם ניצחו לא מזמן את מנצ´סטר!!!

mto

New member
חן , מתוקה , חמודה , כמה שאני אוהב

אותך, כדאי שתפסיקי לדבר שטויות , כי מנצסטר תמיד מפסידה בטורניר של אמסטרדם, כי היא אף פעם לא משקיעה , כי מיד אחרי זה מתחילה ליגת האלופות והליגה שלה, אז תפסיקי לדבר שטויות , כי איאקס לא מנצחים את מנצסטר שהם בהרכב מלא.

cj33

New member
אז אני אומרת לך

שאתה ממעיט בערך של איאקס הם קבוצה ממש חזקה אלופי אירופה כבר כמה פעמים והם כן מסוגלים לנצח את יונייטד בהרכב מלא,ביום טוב שלהם... ואל תגיד לי שאני מדברת שטויות!!!!!!!

לדעתי ......

כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה גם בני סכנין או מכבי עכו או כל קבוצה מאותו סוג יכולה לנצח אפילו את מנצ´סטר יונייטד תלוי איזה יום יש לכל אחת מהקבוצות מכבי חיפה יכולה לנצח גם את מצ´סטר וגם את איאקס בלי קשר לכמה הם קבוצות טובות לכל קבוצה יש ימים רעים וימים טובים ואת תשכחו שמנצ´סטר בטח יגיעו למשחק נגד מכבי שאננים אחרי הכל הם לא מכירים אותנו והם יודעים שזה פעם ראשונה בליגת האלופות הכל יכול להיות להזכירכם הגול הראשון שמכבי חטפה בליגת האלופות הייתה בגלל שאננות ובגלל שהם היו בטוחים שליגת האלופות בכיס וידעתי שזה מה שיקרה לגישה יש חלק גדול מהמשחק

cj33

New member
גם אני בת ../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

אתה צודק שזה לא בית קל אבל לדעתי יש סיכוי למקום שני בבית... מי היה מהמר על זה שהפועל ינצחו את צ´לסי ופארמה? כמעט אף אחד אני חושבת שזה בית יחסית קל, כי ברוב הבתים האחרים מזמן היו מפרקים אותנו. חוץ מזה, חיפה היא הקבוצה שלי ואני מאמינה בה לגמרי וכולנו (האוהדים) חייבים להאמין בה כי רק ככה היא תנצח!!! כל הישג חשוב בהסטוריה הוא תוצאה של הרצון לעשות את הבלתי אפשרי

אושר מ

New member
אז תקנאי ותקנאי

כי ההורים שלי החליטו שכל המשפחה נוסעת לראות את חיפה מול מנצ´סטר
...

cj33

New member
אני לא מקנאת

כי כנראה גם אני נוסעתתתתתתתתתתתתתת

cj33

New member
קפריסין? מותק אני דיברתי

על אולד טראפורד.....

תגידו...

מה דעתכם על מפגש פורום בקפריסין
מקום שני בהחלט יש סיכוי ד"א מכבי חיפה עד עכשיו לא הפסידה אפילו פעם אחת באירופה ולדעתי קבוצה שחוזרת מפיגור 3-1 עם 10 שחקנים אחרי שהשחקןן הכי טוב שלה הורחק היא קבוצה שיכולה לנצח כל קבוצה אפילו את מנצ´סטר יונייטד ד"א בואו תעברו לפורום מכבי חיפה נדבר על זה שם

למעלה