ניקיטה עברה..

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo5.gif ניקיטה עברה..

עיקור היום על הבוקר, בשעה טובה.
היא כרגע עדיין מטושטשת (אבל הספיקה לתת לי ביס של הלייף [בכיתי
זה כאב נורא]), אז זהו היא עברה את העיקור, אין יותר דאגות (בערך) היא צריכה לקחת אנטיביוטיקה שבוע (למנוע זיהומים
) היא עדיין בתוך הכלוב נשיאה כדי שלא תשתולל יותר מידיי (המופרעת הזאת).. וזהו
מיכל

zulli

New member
../images/Emo101.gif החלמה מהירה ../images/Emo101.gif

מקווה שהיא תרגיש טוב כמו סופי וג'ינג'ר חזרו למופרעות שלהן מיד, הן לוקחות את הזמן בהמסת התפרים שלהן זה יקח בערך חודש עד שכולם ימסו....

Lovable Stray

New member
החלמה מהירה ../images/Emo9.gif

הכלב שלי גם עבר סירוס אתמול, היום כבר משתולל כרגיל

WTR

New member
החלמה מהירה ../images/Emo57.gif

רק בריאות
אל תדאגי, עברת את זה כבר וראית שהכל הסתדר בסוף... עדיין לא הספקתי להתעדכן כל כך עם מה שקורה פה, היה משהו מיוחד? לא יודעת כמה ייצא לי להיות פה כי צריך להספיק כל כך הרבה ביום וחצי (משפחה, ארוחה, חיות, שינה...) אבל אני אשתדל

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo57.gif עדכונון ../images/Emo57.gif

ניקיטה כבר התאוששה +- היא רגועה יחסית למה שהיא בדר'כ (הלוואי שזה ישאר ככה) היא מקבלת פעמיים ביום אנטיביוטיקה במזרק (וזה טעים לה
) וזהו
חוצמזה אני חייבת לספר כל פעם שאני הולכת לחדר של החמוסים האפו רץ איתי בהתלהבות, הוא פשוט מת עליהם הוא חושב שהם בובה הוא משהו, אבל הוא מציק להם ועשיו עם הניתוח של ניקיטה זה בכלל מסובך ואם אני משאירה אותו מחוץ לחדר הוא מתחיל לבכות ולגרד את הדלת
רק בשביל שאני אכניס אותו, מסכן גיזמו, נאפו כל הזמן קופץ עליו ומשתולל איתו והוא משתדל להיות סבלני איתו אבל לפעמים נאפו מקבל ביסים "להרגעה" בקיצור זה ממש משעשע, גיזמו כל כך מתוק אחחחח יש לי חמוס מושלם :) (וג'וזפין כרגיל מתעלמת הפרינססה..)

למעלה